Δρόμος στην Καλιφόρνια παίρνει το όνομα του Τούπακ
Ανανεώθηκε:
Το όνομα του ράπερ Τούπακ Σακούρ πήρε δρόμος στην περιοχή Όκλαντ της Καλιφόρνια, τιμώντας την μνήμη του.
Κοντά στο δρόμο αυτό ζούσε ο Tupac τη δεκαετία του 1990.
Στην επίσημη τελετή μετονομασίας του δρόμου συμμετείχαν μέλη της οικογένειας του Shakur, καθώς και αρκετοί θρύλοι του hip-hop του κόλπου της Καλιφόρνιας, συμπεριλαμβανομένων των MC Hammer, E-40, Money-B και Too Short.
«Ας ζει το πνεύμα του τα υπόλοιπα χρόνια σε αυτούς τους δρόμους και στις καρδιές σας» είπε η αδερφή του Tupac, Sekyiwa «Set» Shakur, στο συγκεντρωμένο πλήθος.
«Ήταν ο πιο αληθινός ράπερ. Ήταν πολύ έξυπνος, ήταν μια τριπλή απειλή: ταινίες, ραπ, ποιητής, τα πάντα», πρόσθεσε ο ράπερ και δισκογραφικός παραγωγός E-40. «Έγραψε μουσική που ενισχύει την αυτοεκτίμηση για γυναίκες, όπως το Dear Mama και το Brenda’s Got a Baby» πρόσθεσε.
Ο MC Hammer είπε ότι ο Tupac ήταν «ο καλύτερος ράπερ, δεν τίθεται καν θέμα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ένα εκατομμύριο δολάρια για το δαχτυλίδι με διαμάντια και ρουμπίνια του ράπερ Τουπάκ Σακούρ
«Αν αντεπιτεθούν θα χτυπήσουμε ακόμη πιο σκληρά»: Ο Τραμπ επιβεβαιώνει τις επιθέσεις στο Ιράν
21:22
Το Κρεμλίνο δεν αποκλείει τριμερή σύνοδο κορυφής ΗΠΑ - Κίνας - Ρωσίας
21:12
Ν. Υόρκη: Αντιπρόεδρος της Bank of America η 32χρονη που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Times Square
21:02
Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντιίποινα ενώ οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται
21:00