ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To «Fool Me Once» διχάζει το κοινό του Netflix

To «Fool Me Once» διχάζει το κοινό του Netflix
Η τηλεοπτική εκπομπή θρίλερ του Netflix του 2024 «Fool Me Once» έχει διχασμένους κριτικούς και κοινό και στο Rotten Tomatoes, αποκαλύπτοντας την πολωτική ανταπόκριση των θεατών της σειράς. photo/Netflix

Το Fool Me Once, η νέα σειρά που κυκλοφόρησε το Netflix, έχει υποστηριχθεί πολύ από τους θεατές παρά τις πολλές ανάμεικτες κριτικές.

Η σειρά αποτελείται από οχτώ επεισόδια, προσαρμοσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Harlan Coben του 2016, πρωταγωνιστούν οι Michelle Keegan, Richard Armitage, Adeel Akhtar, Emmett J. Scanlan και Joanna Lumley.

Το Fool Me Once, το οποίο κυκλοφόρησε την Πρωτοχρονιά, έλαβε αρνητικές κριτικές από πολλούς κριτικούς, συμπεριλαμβανομένου του Nick Hilton του The Independent, ο οποίος του έδωσε ένα αστέρι στα πέντε.



«Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις πόσο περίπλοκο και απίθανο είναι πραγματικά το Fool Me Once», έγραψε. «Η ανοχή σας για το Fool Me Once θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από την ικανότητά σας να απενεργοποιείτε τον εγκέφαλό σας και να αφήνετε τις σεναριακές ανακρίβειες να σας ξεπερνούν. Η πλοκή, η οποία δεν μας δίνει κάτι νέο, παρεμποδίζεται περαιτέρω από μελοδραματικούς διαλόγους που ταλαντεύονται μεταξύ ακραίων συναισθημάτων».

«Αυτή δεν είναι τηλεόραση για να την παρακολουθείς με όλη σου την προσοχή. Είναι τηλεόραση για να παρακολουθήσετε ενώ σκέφτεστε το πρόβλημα στη δουλειά, ή για να ψιλοκόβετε πατάτες για το ψητό σας την Κυριακή ή μανικιούρετε τα νύχια του σκύλου σας. Είναι η τηλεόραση που έχει την ικανότητα να σε σοκάρει – όχι επειδή η πλοκή είναι συγκλονιστική, αλλά επειδή θέλεις να σοκαριστείς».



Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές μοιράζονται ενθουσιώδεις εκτιμήσεις για τη σειρά στα social media.

« Άρχισα να παρακολουθώ το: Fool Me Once στο Netflix. 20 λεπτά μετά και είμαι κολλημένος», σχολίασε ένα άτομο στο X/Twitter.

Η τηλεοπτική εκπομπή θρίλερ του Netflix του 2024 Fool Me Once έχει διχασμένους κριτικούς και κοινό και στο Rotten Tomatoes, αποκαλύπτοντας την πολωτική ανταπόκριση των θεατών της σειράς. Η σειρά είναι προσαρμοσμένη από το μυθιστόρημα με το ίδιο όνομα από τον γνωστό συγγραφέα Harlan Coben, η εκπομπή είναι ένα από τα πρώτα πρωτότυπα show που κυκλοφόρησε το Netflix το 2024.



Η μίνι σειρά επικεντρώνεται στην χήρα Maya Stern, η οποία μαθαίνει ότι ο σύζυγός της μπορεί να είναι ζωντανός όταν βλέπει κάποιον τυχαία που μοιάζει με αυτόν. Η υποτιθέμενη δολοφονία του συζύγου της καταλήγει ενδεχομένως συνδεδεμένοη με τη δολοφονία της μητέρας των ανιψιών της. Η ιστορία έχει πολλές ανατροπές και ανατροπές, δημιουργώντας μια απρόβλεπτη ιστορία.

Ενώ οι χαρακτήρες πιάνονται συνεχώς σε έναν ιστό μυστηρίου και εξαπάτησης, οι πολλές ανατροπές σε όλη τη σειρά μπορούν να τελικά να κουράσουν κάποιους. Αυτό πιθανόν να επηρέασε την εμπειρία πολλών θεατών, με μερικές σκηνές που δείχνουν τα νήματα που χάνονται σε μεταγενέστερα επεισόδια. Αν και αυτό θα μπορούσε να προσθέσει θετικά στο σασπένς γύρω από την υπόθεση της σειράς, μπορεί επίσης να είναι απογοητευτικό μιας και κάποια ερωτήματα δεν απαντώνται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ