ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ben Affleck βρήκε έναν τρόπο να συνδυάσει τα memes του με την αγάπη του για τον καφέ

Ο Ben Affleck βρήκε έναν τρόπο να συνδυάσει τα memes του με την αγάπη του για τον καφέ
Associated Press

Ο Ben Affleck ξέρει τι λένε όλοι για τις ενοχλητικές του γκριμάτσες. Τώρα το χρησιμοποιεί προς όφελος του σε μια νέα διαφήμιση του Dunkin' Donuts, η οποία ξεκινά με το να κοροϊδεύει τις ενοχλημένες αντιδράσεις του στα περσινά βραβεία Grammy.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ben Affleck δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες του από τη Μασαχουσέτη. Ο μεγαλωμένος στο Κέμπριτζ ηθοποιός, ο οποίος συχνά εντοπίζεται να ισορροπεί με πολλούς παγωμένους καφέδες Dunkin, είναι γνωστός ως πιστός προστάτης του franchise Dunkin' Donuts που ξεκίνησε από το Quincy, της Mασαχουσέτης, όχι πολύ μακριά από την πόλη του.

Η αγάπη του Affleck για την εταιρεία καφέ Dunkin έχει δημιουργήσει μια συνεχιζόμενη συνεργασία με την εταιρεία. Ένα νέο διαφημιστικό σποτ που έγραψε, σκηνοθέτησε και στο οποίο πρωταγωνίστησε έκανε πρεμιέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Το βίντεο προωθεί το παγωμένο ρόφημα μπαχαρικών κολοκύθας της Dunkin με θέμα το φθινόπωρο, το οποίο περιλαμβάνει αλεσμένα munchkins μπαχαρικών κολοκύθας στο ρόφημα. Για να βοηθήσει στη διαφήμιση αυτής της νέας «πικάντικης» δημιουργίας, το διαφημιστικό δεν περιλαμβάνει άλλον από τον εύστοχα ονομασμένο ράπερ Ice Spice.

Αυτή η τελευταία συνεργασία είναι συνέχεια της αγαπημένης διαφήμισης των θαυμαστών που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl του 2023 τον Φεβρουάριο, στην οποία ο Affleck εμφανίστηκε να εργάζεται σε ένα Dunkin' drive-through - φορώντας στολή και ακουστικά - και να εξυπηρετεί πολλούς πελάτες.

Ben Affleck has finally found a way to combine his sad memes with his love of coffee

ΔΗΜΟΦΙΛΗ