Το λεμόνι ηλικίας 285 ετών από την Ινδία - Πόσο πουλήθηκε σε δημοπρασία
Ένα λεμόνι του 1739 πουλήθηκε 1.800 δολάρια σε δημοπρασία, στην Αγγλία σύμφωνα με την New York Post.
O oίκος δημοπρασιών Brettells Auctioneers & Valuers με έδρα το Νιούπορτ της Αγγλίας έβγαλε σε δημοπρασία ένα λεμόνι 285 ετών και κατάφερε να το πουλήσει σχεδόν 1.800 δολάρια.
«Σκεφτήκαμε ότι θα διασκεδάσουμε λίγο και θα βάλουμε (το λεμόνι) στη δημοπρασία με εκτίμηση 40 με 60 λίρες» δήλωσε ο δημοπράτης Ντέιβιντ Μπρέτελ (David Brettell).
Ο οίκος δημοπρασιών βρήκε αρχικά το φρούτο από το 1739 κρυμμένο σε ένα ντουλάπι του 19ου αιώνα. Οι πωλητές του, καθώς ξεχώριζαν τα υπάρχοντα του θείου τους βρήκαν το έπιπλο και σκέφτηκαν ότι ίσως είναι πολύτιμο. Έτσι το πήγαν για εκτίμηση στον οίκο δημοπρασιών.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Χαίρει άκρας υγείας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο - Επέστρεψε στην Αμερική
23:21
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ - Ιράν: Από το... ορφανό χτύπημα, στις απειλές και ξανά στο σχέδιο για μια ειρηνευτική συμφωνία
23:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ν. Αφρική: Νέες αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις - Εκατοντάδες άνθρωποι διώχθηκαν απο τα σπίτια τους
23:06
ΚΟΣΜΟΣ
Φρουροί της Επανάστασης: «Μόνη ασφαλής δίοδος στα Στενά του Ορμούζ αυτή που ορίζουμε εμείς»
22:57
ΚΟΣΜΟΣ