O Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνι Μάρα γονείς για δεύτερη φορά
Ανανεώθηκε:
Η οικογένεια του Χοακίν Φίνιξ και της Ρούνι Μάρα μεγαλώνει. Tο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ έχοντας ήδη αποκτήσει τον 3χρονο Ρίβερ περιμένει το δεύτερο παδί του.
Η ηθοποιός εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα, στην πρεμιέρα της ταινίας «La Cocina» στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Βερολίνο. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο στράπλες φόρεμα Givenchy, αγκάλιαζε το σημείο της κοιλιάς καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί, όπως αναφέρει το Page six.
Είναι από τα λίγα διάσημα ζευγάρια που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίστηκαν το 2012 στα γυρίσματα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Her», του Σπάικ Τζόνζι, ενώ η πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι έγινε το 2017 στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών όπου ο Φίνιξ απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας για τον ρόλο του στην ταινία της Λιν Ράμσεϊ, «You Were Never Really Here».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συζητήσεις της Τζένιφερ Γκάρνερ για την ταινία «Animals» σε σκηνοθεσία Μπεν Άφλεκ
Βιογραφική ταινία για τους Bee Gees θέλει να σκηνοθετήσει ο Ρίντλεϊ Σκοτ
SPONSORED
ΑΣΕΠ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 4.747 θέσεις από συμμετέχοντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό
17:59
ΚΚΕ: Oι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό έχουν στόχο τον εγκλωβισμό της λαϊκής δυσαρέσκειας
17:53
Κάτω από τη Νοτρ Νταμ αποκαλύπτονται 2.000 χρόνια ιστορίας
17:48
Κουβέιτ: Το Ιράν εκτόξευσε 13 βαλλιστικούς πυραύλους και 17 drones δηλώνει ο στρατός της χώρας
17:40