Ντόλι Πάρτον: Η Μπιγιόνσε διασκευάζει «Τζολίν» και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!
Η Ντόλι Πάρτον θα ακούσει την διαχρονική επιτυχία της, «Τζολίν», από τα χείλη της Μπιγιόνσε
AP Photo/Wade Payne / Chris PizzelloΗ Ντόλι Πάρτον αποκάλυψε ότι η Μπιγιόνσε διασκεύασε ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της, το οποίο μπορεί να συμπεριληφθεί στο νέο της άλμπουμ.
Το «Renaissance Act II» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου και περιλαμβάνει δύο επιτυχημένα κάντρι τραγούδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, τα «Texas Hold ‘Em» και «16 Carriages».
Τώρα, η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι ανέφερε ότι μια διασκευή της μεγάλης επιτυχίας της «Jolene» του 1974 μπορεί επίσης να είναι ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της Μπιγιόνσε.
«Νομίζω ότι ηχογράφησε το «Jolene» και νομίζω ότι πιθανότατα θα είναι στο άλμπουμ της και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό» είπε η Ντόλι Πάρτον.
Ανάρτηση Μαρινάκη (και) για Λαζαρίδη: «Άδικο να χτυπάμε έναν άνθρωπο που βρίσκεται υπό πίεση»
21:20
«Παραπλανήθηκε ο Τραμπ για τις οκτώ γυναίκες - Δεν θα εκτελεστούν» απαντά το Ιράν
21:10
Δέκα συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στον Ασπρόπυργο: Εντοπίστηκαν όπλα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2.114 μέτρων (pics&vid)
21:01
Πρόστιμο σε μουσικούς του δρόμου στη Θεσσαλονίκη - Ενοχλούν τα μεγάφωνα απαντά ο δήμος
20:51