Το ευχαριστώ του Τζακ Γουάιτ στην Beyoncé για την ανθοδέσμη που του έστειλε
Ανανεώθηκε:
Ο Τζακ Γουάιατ
ΑΠΕΜε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ ο τραγουδιστής των White Stripes Τζακ Γουάιτ ευχαρίστησε την Beyonce για τα λουλούδια που του έστειλε.
Ο Τζακ Γουάιτ έγραψε: «Τι γλυκιά χειρονομία που δέχθηκα εδώ στο Νάσβιλ σήμερα το πρωί από την ταλαντούχα και ευγενική @beyonce που γιορτάζει για το νέο της άλμπουμ "Cowboy Carter". Πολλή αγάπη και σεβασμό σε εσάς κυρία, και σας ευχαριστώ θερμά. Συνεχίστε να δημιουργείτε όμορφη και δυνατή μουσική, κανείς δεν τραγουδάει όπως εσείς».
Στο μήνυμά της η Beyoncé τον ευχαρίστησε επειδή την ενέπνευσε για τη νέα της δισκογραφική δουλειά.
«Τζακ, ελπίζω να είσαι καλά. Ήθελα απλώς να ξέρεις πόσο με ενέπνευσες σε αυτόν τον δίσκο. Σου στέλνω την αγάπη μου, Beyoncé» ανέφερε στο μήνυμά της.
Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί στο τραγούδι «Don’t Hurt Yourself» από το άλμπουμ της Beyoncé του 2016 «Lemonade».
Επιδομα παιδιού: Κλείνει σήμερα το απόγευμα η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Πότε γυρίζουμε τους δείκτες του ρολογιού μία ώρα μπροστά για την θερινή ώρα
05:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα Voucher των 750 ευρώ - Όλα τα δικαιολογητικά για τους δικαιούχους
04:00
Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις από τον Απρίλιο στον κατώτατο μισθό
03:00