Η μεγάλη και λαμπερή «επανένωση» των Spice Girls
Ανανεώθηκε:
Οι Spice Girls
AP Photo/Kevork DjansezianΤο γύρο του διαδικτύου έκανε η συνάντηση των Spice Girls με αφορμή τα 50α γενέθλια της Βικτόρια Μπέκαμ, δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές τους να δουν την «επανένωση» του γκρουπ.
Το βράδυ του Σαββάτου (20/4), οι Βικτόρια Μπέκαμ, Μέλανι Μπράουν, Έμμα Μπάντον, Γκέρι Χόρνερ και Μέλανι Χίσχολμ, γνωστές και ως Posh, Scary, Baby, Ginger και Sporty, βρέθηκαν στο Λονδίνο σε ένα ταξίδι στο μακρινό 1997.
Σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ερμηνεύουν το hit της εποχής «Stop» και εθεάθη να τραγουδά μαζί τους.
«Ελάτε δηλαδή», έγραψε στη λεζάντα του ο γνωστός ποδοσφαιριστής.
Η Βικτόρια απάντησε στα σχόλια γράφοντας: «Η καλύτερη βραδιά που είχα ποτέ. Χρόνια πολλά σε μένα. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ! #SpiceUpYourLife».
Το hashtag αυτό αναφέρεται στο ομώνυμο τραγούδι, που κυκλοφόρησε από τις Spice Girls κατά τη διάρκεια της ακμής τους της δεκαετίας του 1990.
Στο πάρτι βρέθηκαν επίσης οι Τομ Κρουζ, Σάλμα Χάγιεκ, Ρόζι Χάντινκτον- Γουίτλεϊ και Γκόρντον Ράμσεϊ, όπως μετέδωσε το BBC.
«Κόκκινα δάνεια»: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες με τη νέα ρύθμιση
05:00
Δημόσιο: Αναλυτικά οι τομείς που θα γίνουν οι 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο το 2027
04:00
Συντάξεις Νοεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες - Ποιοι θα πάρουν την ενίσχυση των 400 ευρώ
03:00
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πώς διαμορφώνεται η τιμή του - Πόσο θα πληρώσετε ανά περιοχή
02:00