Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: «Δεν μου αρέσει καθόλου που είμαι αδύνατη!»
Δεν απολαμβάνει καθόλου τον σωματότυπό της, μισεί το κορμί της που είναι τόσο αδύνατο και σίγουρα θα ήθελε να έχει λίγα παραππάνω κιλά! Απίστευτο ακούγεται, όμως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η γνωστή σε όλους μας Κάρι Μπράντσο από το θρυλικό Sex & the City σοβαρολογούσε όταν ανέλυε τις ανασφάλειές της στο νέο podcast της Καρολίν Χίρονς «Glad We Had This Chat», όπου ήταν καλεσμένη.
«Δεν μου αρέσει που είμαι αδύνατη... Δεν το σκέφτομαι, ούτε το διασκεδάζω που είμαι έτσι. Θα προτιμούσα να είχα κάπποια παραπάνω κιλά, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το σώμα μου» είπε η γνωστή ηθοποιός.
Στις αρχές του χρόνου η πρωταγωνίστρια του Sex and the City μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ έκαναν ντεμπούτο στη λονδρέζικη σκηνή του Savoy Theatre με το έργο «Plaza Suite».
«Η παράσταση ήταν τόσο κουραστική. Ήταν δύσκολο να κρατήσει κανείς τα... κιλά του», είπε στην ειδική σε θέματα ομορφιάς και συγγραφέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η έκπληξη που έκανε στον νέο κύκλο του «And Just Like That»
«And Just Like That»: Κόπηκαν σκηνές του Κρις Νοθ μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση
Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City στο πλευρό των θυμάτων του Κρις Νοθ
Sex and the City revival: H Κάρι και ο Mr. Big και πάλι μαζί στην οθόνη
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30