ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάρι Πότερ: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απαντά για τη νέα σειρά στο Max

Χάρι Πότερ: Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ απαντά για τη νέα σειρά στο Max

O Daniel Radcliffe στα Tony Awards.

Charles Sykes/Invision/AP

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη σειρά Χάρι Πότερ που αναπτύσσεται στο Max. Ωστόσο, στα βραβεία Drama League, ο Ράντκλιφ δεν αποκάλυψε αν θα συμμετέχει στη σειρά.

«Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παρακολουθώ ως μέλος του κοινού», είπε ο Ράντκλιφ.

Ξέρουμε καιρό τώρα ότι η Warner Bros. Discovery ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά του Harry Potter, μετά από την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν οι ταινίες, αλλά και τα βιβλία της J.K. Rowling.

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τη σειρά, αυτό που ξέρουμε είναι ότι η εταιρία παραγωγής θα ήθελε να κυκλοφορήσει την 1η σεζόν το 2026, αλλά και ότι θα παίξει στην streaming υπηρεσία “Max”.

H σειρά θα έχει ως επί το πλείστον νέους ηθοποιούς και δε θα δούμε κάποιο πρόσωπο από τις ταινίες, πολλοί fans των ταινιών θα ήθελαν τον Ράντκλιφ να κάνει έστω ένα cameo.

Αυτή άλλωστε είναι μια ερώτηση που του κάνουν συχνά. Αυτή η ερώτηση του έγινε και πριν από μερικές ώρες, όταν ο πασίγνωστος ηθοποιός των Harry Potter έδωσε μια νέα συνέντευξη στο E! News και φυσικά εκείνος απάντησε πως δεν θα συμμετέχει στη σειρά αλλά θα την παρακολουθήσει σαν θεατής.

Η J.K. Rowling θα είναι στην παραγωγή της σειράς, στο τηλεοπτικό remake, ενώ ο επικεφαλής της Warner Bros. Discovery ανέφερε ότι συναντήθηκε με την Rowling στο Λονδινο πριν από μερικές εβδομάδες, μαζί με τον διευθυντή προγράμματος των HBO/ MAX, Casey Bloys, ώστε να συζητήσουν τα της σειράς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ