Η Carrie Fisher πίστευε ότι το Star Wars θα ήταν μία «καταστροφή»
Σκηνή από την ταινία Return of the Jedi.
LucasFilmΗ Carrie Fisher είπε στον φίλο της και συνάδελφο ηθοποιό, Griffin Dunne, πανικόβλητη για το στυλ των μαλλιών της για την ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1977 Star Wars, πως η ταινία μάλλον θα ήταν καταστροφή. Επίσης του είπε πως «μισούσε τα μαλλιά της».
Σε ένα απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Dunne που δημοσιεύτηκε από τους Times, ο Dunne θυμάται πώς έλαβε μια κλήση από την επί χρόνια φίλη του, την οποία γνώρισε μέσω του μικρότερου αδερφού του όταν εκείνη ήρθε στο σπίτι της οικογένειας για δείπνο.
«Ήταν το 1976 και μια μέρα η Carrie είπε ότι είχε βρει δουλειά σε κάποια γυρίσματα ταινίας επιστημονικής φαντασίας στην Αγγλία».
«Το μόνο που ξέρω είναι πως θα παίζει ένας Mark Somebody», ειπε η Fisher, αναφερόμενη στον συμπρωταγωνιστή της Mark Hamill, ο οποίος θα υποδυόταν τον Luke Skywalker.
Ο Hamill, με τον οποίο ο Dunne μοιραζόταν ένα διαμέρισμα εκείνη την εποχή, του είπε ότι έπαιζε επίσης απέναντι από «κάποιον μεγαλύτερο άντρα που ονομαζόταν Harrison Ford», ο οποίος είχε δουλέψει ως ξυλουργός για τη θεία του Dunne, τη συγγραφέα Joan Didion.
Φυσικά, ο Dunne είπε ότι η ταινία απείχε πολύ από την «καταστροφή» και η φιλία του με τη Fisher άλλαξε καθώς έφτανε στην παγκόσμια φήμη ως πριγκίπισσα Leia Organa, ηγέτη της Rebel Alliance.
Η Fisher πέθανε σε ηλικία 60 ετών το 2016, μετά από καρδιακή προσβολή σε πτήση από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες.
Ο Dunne αφηγείται τη φιλία του με την σταρ στα νέα του απομνημονεύματα, «The Friday Afternoon Club: A Family Memoir», που κυκλοφορεί στις 11 Ιουνίου μέσω του Penguin Press, μαζί με άλλες αναμνήσεις από μια παιδική ηλικία που περιβάλλεται από διάσημα πρόσωπα.
Με πληροφορίες από: Carrie Fisher thought Star Wars would be a ‘disaster’ and hated her hair: ‘I’m wearing two bagels over my ears’
Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ στον Λίβανο: Δεκάδες νεκροί - Παιδιά εγκλωβισμένα στα συντρίμμια (pics&vids)
17:15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CNN GREECE : «Δεν είναι το τέλος του κόσμου», «δεν ζούμε στο Μεσαίωνα»: Τι λένε έφηβοι και γονείς για το μπλόκο στα social media
17:10
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας - Σε πλήρη λειτουργία ο αναβαθμισμένος άξονας (pics)
17:02
Κοινή δήλωση δέκα Ευρωπαίων ηγετών χαιρετίζει την εκεχειρία ΗΠΑ - Ιράν: Συνυπογράφει ο Μητσοτάκης
16:54