ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται μια ακόμη spin-off σειρά του Game of Thrones από το HBO

Έρχεται μια ακόμη spin-off σειρά του Game of Thrones από το HBO

O συγγραφέας και συνεκτελεστικός παραγωγός George R. R. Martin παρευρίσκεται στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του "Game of Thrones" στη Νέα Υόρκη.

AP

Ο οραματιστής συγγραφέας του «A Song of Ice and Fire», George R. R. Martin, στο έργο του οποίου βασίζεται ολόκληρο το franchise του Game of Thrones, έκανε λόγο για ένα ακόμη επερχόμενο spin-off «10,000 Ships».

Νωρίτερα μέσα στο έτος, είχε αναφερθεί ότι η σειρά - η οποία θα επικεντρωνόταν στην πολεμίστρια βασίλισσα του Rhoynar - είχε ακυρωθεί από το HBO. Σε μια ευχάριστη εξέλιξη των γεγονότων, ωστόσο, δεδομένου ότι δεν χορταίνουμε το Westeros, ο Martin αποκάλυψε ότι εργάζεται σε έναν πιλότο για τη σειρά μαζί με μία νέα συγγραφέα, την πρόσφατα βραβευμένη με Πούλιτζερ Eboni Booth.

Γράφοντας στον ιστότοπό του «Not A Blog», ο Martin συνεχάρη την Booth για το βραβείο Πούλιτζερ και αποκάλυψε με ενθουσιασμό τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Martin δήλωσε: «Είναι μια ταλαντούχα συγγραφέας και είναι χαρά κάποιου να δουλεύει μαζί της. Όταν δεν γράφει και δεν παράγει βραβευμένα έργα την απασχολώ, εγώ και το HBO στη συγγραφή ενός νέου πιλότου (pilot) για το "10,000 Ships", το spin-off του Game of Thrones για τη Nymeria και τους Rhoynar».

Το «10.000 Ships» είναι ένα spin-off που διαδραματίζεται μια χιλιετία πριν τα γεγονότα του Game of Thrones. Ακολουθεί την πριγκίπισσα Nymeria, πρόγονο του Οίκου Martell και ιδρυτή του βασιλείου του Dorne. Πρώτη φορά ακούσαμε για τη σειρά το 2021, αλλά αργότερα είχε γίνει γνωστό ότι «κόπηκε» από το HBO.

Τώρα η δήλωση του Martin δίνει ξανά ελπίδες σε όλους τους φαν του κόσμου του Game Of Thrones.

Με πληροφορίες από: George R. R. Martin Dropped a Major Update About This 'Game of Thrones' Spin-Off Series

ΔΗΜΟΦΙΛΗ