Μεγάλη συναυλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με κορυφαίους καλλιτέχνες στο Αττικό Άλσος
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Λυκείου ΙΒ – Κολλεγίου Ψυχικού και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Παρκών, Αλσών & Υγείας Ζώων, κας Ελευθερίας (Ρίτας) Πικρού-Μωραϊτάκη, διοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση - συναυλία με θέμα: «Τα παιδιά τραγουδούν για τα αδέσποτα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στις 19.30 στο θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος.
H είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Στη μεγάλη συναυλία θα λάβουν μέρος κορυφαίοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων, ο συνθέτης - ερμηνευτής Πασχάλης Τόνιος, το μουσικό σύνολο του Θανάση Πολυκανδριώτη «Οι Επόμενοι», καθώς επίσης και η αγαπημένη Μπέσσυ Αργυράκη. Επίσης, θα συμμετάσχουν μαθήτριες και μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού αλλά και εθελοντές Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Βασική επιδίωξη της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση ικανής ποσότητας τροφίμων για τα αδέσποτα που δοκιμάζονται από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τους θερινούς μήνες.

SPONSORED
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Ποια η προθεσμία υποβολής για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Γεωργιάδης: Αποσύρονται από τα περίπτερα και μίνι μάρκετ όλα τα προϊόντα κάνναβης
23:57
Πυρά Μασκ κατά Βρετανίας: «Έχει γίνει νησί-φυλακή»
23:46