Μαρκ Γουόλμπεργκ και Πολ Γουόλτερ Χάουζερ ενώνουν τις δυνάμεις τους στο «Balls Up»
Ανανεώθηκε:
Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ
Associated Press (collage)Στην κωμωδία δράσης «Balls Up» θα πρωταγωνιστήσουν Μαρκ Γουόλμπεργκ και Πολ Γουόλτερ Χάουζερ.
Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Πίτερ Φαρέλι για λογαριασμό των Amazon MGM Studios.
Η νέα αυτή πρωτοβουλία που θα αναλάβει η διάσημη εταιρεία παραγωγής «Skydance» ακολουθεί «δύο στελέχη μάρκετινγκ που απολύονται επειδή χάλασαν μια σημαντική χορηγία ενός πελάτη και αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν εισιτήρια τους για έναν μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα.
Τα πράγματα παίρνουν μια παράξενη τροπή όταν εξαιτίας της συμπεριφοράς τους καταλήγουν να τους κυνηγούν άπαντες στη χώρα».
Το σενάριο υπογράφουν ο Πολ Γουέρνικ και ο Ρετ Ρις ενώ είναι ανάμεσα στους παραγωγούς οι Ντέιβιντ Έλισον, Ντάνα Γκόλντμπεργκ, Ντον Γκρέιντζερ και Άντριου Μουσκάτο.
Το έργο σηματοδοτεί την τέταρτη συνεργασία των Amazon MGM Studios με την εταιρεία παραγωγής με έδρα τη Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, Skydance σύμφωνα με το Deadline.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο «γιατρός» Πάτρικ Ντέμπσι στο καστ του «Dexter: Original Sin»
SPONSORED
Ν. Αφρική: Νέες αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις - Εκατοντάδες άνθρωποι διώχθηκαν απο τα σπίτια τους
23:06
Φρουροί της Επανάστασης: «Μόνη ασφαλής δίοδος στα Στενά του Ορμούζ αυτή που ορίζουμε εμείς»
22:57
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 82-76: Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο πρώτος τελικός στο ΣΕΦ
22:53
Η απόφαση να γίνει ηθοποιός, η φιλία με την Καρέζη: Η τελευταία συνέντεξη του Άγγελου Αντωνόπουλου
22:52