Βιβλίο με το αυτόγραφο του Τζίμι Χέντριξ πωλήθηκε σε δημοπρασία
Ανανεώθηκε:
Η λαμπρότητα του έργου του Jimi Hendrix θα είναι για πάντα χρωματισμένη από την τραγωδία των απραγματοποίητων πιθανοτήτων που άφησε πίσω του.
Associated PressΒιβλίο με αυτόγραφα που περιλαμβάνει την υπογραφή του Τζίμι Χέντριξ, την οποία συνέλεξε μια μαθήτρια όταν τον συνάντησε στον δρόμο πουλήθηκε έναντι 2.000 αγγλικών λιρών.
Η Σάρα Μπλαντ 70 ετών με καταγωγή από το Κόλτσεστερ της Αγγλίας ήταν μόλις 14 ετών όταν εντόπισε τον θρυλικό κιθαρίστα να περιφέρεται στο κέντρο της πόλης Ίπσουιτς.
Η Μπλαντ, η οποία σήμερα ζει στη Γαλλία είχε πάει στο Ίπσουιτς με φίλους, όπου έδινε συναυλία το ποπ συγκρότημα The Walker Brothers και ήλπιζαν να πάρουν τα αυτόγραφά τους, αλλά τελικά συνάντησαν τον Τζίμι Χέντριξ. Ήταν ο καλλιτέχνης που άνοιγε τη συαυλία.
Το βιβλίο, που πωλήθηκε σε δημοπρασία το Σάββατο από τον οίκο Potters Auctions Saleroom στο Μέσινγκχαμ, σύμφωνα με το BBC, είχε τιμή εκκίνησης από 2.000 έως 3.000 αγγλικές λίρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η αξιοσημείωτη στιγμή που η Nina Simone προέβλεψε το μέλλον της ποπ μουσικής
SPONSORED
ΗΠΑ: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της United λόγω ανυπάκουου επιβάτη
20:45
Η Ουάσιγκτον σχεδιάζει να επιταχύνει την αποχώρηση στρατιωτικών δυνάμεών της από την Ευρώπη
20:34
Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 33χρονος - Καταζητούνταν για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων
20:30
Γιατί καθυστερεί η οριστικοποίηση της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν - Τα ανοικτά θέματα και η εμπιστοσύνη
20:25