Στην κορυφή του Billboard 200 το νέο άλμπουμ του Eminem
O Eminem (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Carlos OsorioTο νέο άλμπουμ του Eminem, «The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)» το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου, άγγιξε την κορυφή του Billboard 200, εκτοπίζοντας το «The Tortured Poets Department» της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) που έκανε το ντεμπούτο του στο Νο. 1 τον Απρίλιο.
Σύμφωνα με την Luminate, το «The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)» σημείωσε πωλήσεις μέχρι τις 18 Ιουλίου ισοδύναμες των 281.000 άλμπουμ στις ΗΠΑ και είναι η καλύτερη επίδοση που πραγματοποιεί οποιοδήποτε ραπ άλμπουμ το 2024.
Είναι το 12ο άλμπουμ του ράπερ και το 11ο που φτάνει στη κορυφή και ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση της λίστας με τους καλλιτέχνες Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen), Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand) και Ye που έχουν τα περισσότερα Νο. 1 άλμπουμ.
Στη δεύτερη θέση του Billboard 200 βρίσκεται το ROMANCE: UNTOLD», το οποίο επίσης κυκλοφόρησε στις 12 Ιουλίου από το K-pop boy band, ENHYPHEN, ακολουθεί το «The Great American Bar Scene» του Ζακ Μπράιαν (Zach Bryan) ενώ το άλμπουμ της Σουίφτ από την κορυφή έπεσε στη τέταρτη θέση, όπως αναφέρει το ΑP.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντέβιντ Γκέτα: Πρόσθεσε στίχους σε τραγούδι του Eminem με τεχνητή νοημοσύνη
Μπαράκ Ομπάμα: Τραγουδάει το «Lose Yourself» του Eminem με το δικό του τρόπο (vid)
Λευτέρης Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάιρο
23:03
Κοζάνη: Έλεγχος της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής μετά από δημοσιεύματα για νεκρά πρόβατα
22:51
Ουκρανία: Σχεδόν μηδενικά τα εδαφικά κέρδη της Μόσχας τον Μάρτιο
22:40
Συναγερμός στο Περιστέρι: Άνδρας πλησίασε ανηλίκους και ζήτησε να τον βιντεοσκοπήσουν να πυροβολεί
22:31