Γιουτζίν και Νταν Λέβι: To δίδυμο πατέρα-γιου στην παρουσίαση των φετινών βραβείων Emmy
Ανανεώθηκε:
Οι Γιουτζίν και Νταν Λέβι
AΠΕ -ΜΠΕΟι Γιουτζίν και Νταν Λέβι θα είναι οι φετινοί παρουσιαστές των 76ων βραβείων Emmy, η απονομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο Peacock Theatre του Λος Άντζελες.
Σύμφωνα με το Deadline, η εμφάνιση αυτή σηματοδοτεί το πρώτο δίδυμο πατέρα-γιου που θα παρουσιάσει τα βραβεία.
Σημειώνεται ότι το 2020 έγραψαν επίσης ιστορία καθώς απέσπασαν Emmy ο καθένας ξεχωριστά για την καναδική σειρά που συνδημιούργησαν, το «Schitt's Creek».
«Για εμάς τους δύο Καναδούς, που κερδίσαμε τα Emmy μας στην κυριολεξία μέσα σε ένα σκηνικό καραντίνας η πρόταση που μας έγινε φέτος να τα παρουσιάσουμε σε ένα πραγματικό θέατρο ήταν το μοναδικό κίνητρο», ανέφεραν σε δήλωσή τους οι Λέβι, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι «είμαστε ενθουσιασμένοι» και «ανυπομονούμε να περάσουμε μαζί σας τη βραδιά».
Ο Γιουτζίν Λέβι είναι επίσης υποψήφιος για την ταξιδιωτική σειρά του Apple TV+, «The Reluctant Traveler With Eugene Levy», ένας απίθανος συνδυασμός ενός αστείου και συνεσταλμένου οικοδεσπότη σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της Γης.
Η 76η απονομή των διάσημων βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC, ενώ την επόμενη μέρα θα είναι διαθέσιμη από το Hulu.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Grotesquerie»: Η νέα σειρά τρόμου δια χειρός Ράιαν Μέρφι
SPONSORED
Πρώτο Grand Slam για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός και ξέσπασε σε λυγμούς
21:24
Αγωνία για Έρικσεν: Κατέρρευσε στο φιλικό Δανία-Ουκρανία - Το 2021 υπέστη ανακοπή καρδιάς
21:12
Απορρίφθηκε η έφεση του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Τζαφάρ Παναχί από το Ιράν
21:02
Δημοσκοπήσεις Marc και Palmos: Από 28,1% έως 30,8% η ΝΔ - Σταθερά δεύτερο κόμμα η ΕΛΑΣ του Τσίπρα
20:50