Νόμιμη η πώληση του 50% της μουσικής του Μάικλ Τζάκσον στη Sony
Το εφετείο στην Καλιφόρνια απέρριψε την προσφυγή της μητέρας του Μάικλ Τζάκσον και εξέδωσε την απόφαση ότι οι διαχειριστές της περιουσίας του ποπ σταρ, μπορούν να προχωρήσουν στην πώληση του 50% των δικαιωμάτων της μουσικής του στη Sony Music, για 600 εκατομμύρια δολάρια.
Ένα μήνα μετά την έκδοση της προσωρινής απόφασης κατά της Κάθριν Τζάκσον , το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι διαχειριστές της περιουσίας, Τζον Μπράνκα και Τζον Μακλέιν, δεν παραβίασαν τους όρους της διαθήκης του σταρ όταν υπέγραψαν τη γιγαντιαία συμφωνία με τη Sony.
«Η διαθήκη έδωσε στους διαχειριστές ευρείες εξουσίες πώλησης, χωρίς καμία εξαίρεση για τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία που αποτελούν αντικείμενο της παρούσας υπόθεσης», έγραφε η απόφαση του εφετείου.
«Ως εκ τούτου, ο κατώτερος δικαστής δεν έσφαλε όταν κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν πρόθεση του Μάικλ να επιτρέψει στους διαχειριστές να πωλήσουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν την προτεινόμενη συναλλαγή».
Το δικαστήριο απέρριψε επίσης την έφεση της Τζάκσον και για τον λόγο ότι δεν είχε υποβάλλει τα επιχειρήματά της στο προηγούμενο δικαστήριο.
Σύμφωνα με το Βillboard, μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας, αν και οι πιθανότητες να αλλάξει είναι μικρές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάνω από μισό δισ. τα χρέη του θρυλικού Μάικλ Τζάκσον
Βόρεια Κορέα: Εντάχθηκε επισήμως στο στόλο το πλοίο που είχε αναποδογυρίσει κατά την καθέλκυσή του
23:59
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις ληστείες με συνολική λεία πάνω από 4.000 ευρώ
23:48
Απαγόρευση των Social Media για παιδιά κάτω των 15 ετών ζητά ο Μακρόν από την ΕΕ
23:38
Ενταση σε διαδηλώσεις στο Βερολίνο κατά της νίκης του ακροδεξιού AfD στις εκλογές της Σαξονίας-Άνχαλ
23:29