Στον «αέρα» το πρώτο teaser τρέιλερ του «Alien: Earth»
Στιγμιότυπο από το teaser του «Alien Earth»
fx networksΚυκλοφόρησε το νέο teaser τρέιλερ της πρίκουελ σειράς του «Alien: Earth», με πρωταγωνιστές την Σίντνεϊ Τσάντλερ και τον Άλεξ Λόθερ.
Η σειρά, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της οποίας «υπογράφει» ο Νόα Χόλεϊ εκτυλίσσεται στη Γη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο franchise και διαδραματίζεται 30 χρόνια πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας «Alien» του 1979.
Το teaser προβλήθηκε επίσης σε μια περιορισμένη ομάδα τυχερών θεατών που παρακολούθησαν το «Alien: Romulus» στις αίθουσες.
Πρωταγωνιστούν οι Σίντνεϊ Τσάντλερ, Άλεξ Λόθερ, Τίμοθι Όλιφαντ, Έσι Ντέιβις και Σάμιουελ Μπλένκιν μεταξύ άλλων.
«Όταν ένα μυστηριώδες διαστημικό σκάφος συντρίβεται στη Γη, μια νεαρή γυναίκα (Τσάντλερ) και μια ετερόκλητη ομάδα στρατιωτών κάνουν μια μοιραία ανακάλυψη και έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη απειλή του πλανήτη».
Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, το «Alien: Earth» θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu εντός του 2025.
Ποιο είναι το αρχαιότερο όπλο στον κόσμο; Ένα δόρυ ηλικίας 400.000 ετών δίνει την απάντηση
19:58
Ρωσία: Το αεροσκάφος που πιστεύεται ότι μετέφερε τον διευθυντή της CIA αναχώρησε από τη Μόσχα
19:46
Κατς: Ο στρατός του Ισραήλ θα παραμείνει στη Συρία όσο υπάρχουν «απειλές» για την ασφάλειά μας
19:36
Πώς η «παγκόσμια απομόνωση» του Ιράν που ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ ουσιαστικά αφορά μόνο μία χώρα
19:25