Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Βενσάν Κασέλ
O Βενσάν Κασέλ
AP Photo/Chris PizzelloΟ Βενσάν Κασέλ περιμένει το πρώτο του παιδί με τη φίλη του και μοντέλο Νάρα Μπαπτίστα, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του Τίνα Κουνακέι.
Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η Μπαπτίστα σε ανάρτησή της στο Ιnstagram, καθώς μοιράστηκε στιγμιότυπα τα οποία συνόδευσε με την λεζάντα «Η μαμά σε περιμένει…».
Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό και το μοντέλο, με καταγωγή από την Βραζιλία και την Αυστραλία, για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο, αφού πιστεύεται ότι αυτός και η Tίνα είχαν χωρίσει τον Απρίλιο, σύμφωνα με ΜΜΕ.
O Κασέλ έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο του με την Μόνικα Μπελούτσι και την 5χρονη Amazonie από τον γάμο του με την Τίνα Κουνακέι, με την οποία χώρισε το 2023.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Χάιντι Κλουμ έκλεψε την παράσταση στο πάρτι των βραβείων Emmy
Η απάντηση των ΕΛΤΑ για καθυστερήσεις στην επίδοση καρτών που συνδέονται με επιδόματα ανέργων
17:41
Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για την HSBC Malta - Κέρδη άνω των 100 εκατ. ευρώ
17:34
«Καλή προοπτική» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ βλέπει η Τεχεράνη
17:34
Ο Μάκης στο βάθρο των μεγάλων νικητών των Event Awards – Τρία βραβεία για την ενέργεια «Κερνάει ο Μάκης» με τον ήρωα της τηλεοπτικής διαφήμισης του Eurojackpot
17:30