Η συγκινητική ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίμη Πλέσσα
Ο Μίμης Πλέσσας
MotionTeam / ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗΟ σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος πέθανε στις 5 Οκτωβρίου, σήμερα θα έκλεινε τα 100 χρόνια καθώς είχε γεννηθεί στις 12 Οκτωβρίου του 1924.
Η Finos Film θέλησε να τιμήσει την μνήμη του κάνοντας μία βαθιά συγκινητική ανάρτηση στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Σήμερα ο Μίμης Πλέσσας θα έκλεινε τα 100. Ως φόρο τιμής στην μνήμη αυτού του τόσο άξιου – και ταπεινού – δημιουργού, μοιραζόμαστε την αυθεντική επιστολή που έγραψε στον Φιλοποίμενα Φίνο το 1965, χαρίζοντας του συμβολικά ένα χρυσό κατσαβίδι, αφού όλοι γνώριζαν πως ο Φίνος κυκλοφορούσε μονίμως με ένα κατσαβίδι στο χέρι για να επιδιορθώνει τα μηχανήματα του», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» στον Μίμη Πλέσσα
ΕΛΛΑΔΑ
Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μίμη Πλέσσα
ΔΙΕΘΝΗ
Η Μόσχα θα απαγορεύσει τις εξαγωγές βενζίνης από την 1η Απριλίου για να συγκρατήσει τις τιμές
22:01
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσιάρας από Μυτιλήνη: Η κυβέρνηση στηρίζει τους κτηνοτρόφους - Μέτρα ενάντια στον αφδώδη πυρετό
21:51
ΕΛΛΑΔΑ
Η εξέλιξη της κακοκαιρία «Deborah» τις επόμενες ώρες - Μειώθηκε η πιθανότητα «μετεωρολογικής βόμβας» (vid)
21:40
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε 14χρονο μαθητή στο Νέο Ηράκλειο που πήγε σχολείο με μαχαίρι και σουγιά (vid)
21:30
ΕΛΛΑΔΑ