Ντάνιελ Κρεγκ για το «Knives Out 3»: Ελπίζει σε περισσότερο χρόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες
Ο ηθοποιός Ντάνιελ Γκρεγκ
ΑΠΕΟ διάσημος ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ πιστεύει ότι franchise «Knives Out» έχει θέση στις κινηματογραφικές αίθουσες ελπίζοντας ότι το Netflix θα δώσει στo επερχόμενο τρίτο επεισόδιο, με τον τίτλο «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery», μια ευκαιρία που θα ξεπερνά την μία εβδομάδα.
«Ξέρετε ότι το θέλω» είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε από το Variety για να συνεχίσει λέγοντας:
«Ας ελπίσουμε ότι το Netflix θα το προωθήσει λίγο περισσότερο για να το δει ο κόσμος. Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάω -οι θαυμαστές, υποθέτω- το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν τις οικογένειές τους και να το δουν στους κινηματογράφους. Ελπίζω να μπορέσουμε να τους δώσουμε αυτή την εμπειρία».
Η πρώτη ταινία «Knives Out» κυκλοφόρησε από τη Lionsgate το 2019 και έγινε επιτυχία από στόμα σε στόμα κατά τη διάρκεια της εορταστικής σεζόν με 312 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Επιπλέον ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον (Rian Johnson) έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.
Το Netflix στη συνέχεια συμφώνησε με τον Τζόνσον στην παραγωγή δύο σίκουελ και το «Glass Onion» που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο το 2022 είναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία που έχει κάνει ποτέ η πλατφόρμα μετά την περιορισμένη προβολή του στους κινηματογράφους για μία εβδομάδα.
Marfin: Συγκατάθεση για έκδοσή της στην Ελλάδα έδωσε η 46χρονη
17:57
Νέα προειδοποίηση EASA για τις πτήσεις στη Μέση Ανατολή λόγω των νέων εχθροπραξιών
17:50
Την βόρεια Εύβοια θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός
17:35
Ανεξαρτητοποιήθηκε απο την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Γαβρήλος
17:33