«Tangled»: Η Ραπουνζέλ γίνεται ταινία live action από την Disney - Άγνωστο ακόμη το καστ
Από την ταινία «Tangled».
DisneyΗ Disney προετοιμάζει μια live-action εκδοχή της δημοφιλούς ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2010, Tangled, με επίκεντρο τη Ραπουνζέλ, όπως επιβεβαιώνει το «Good Morning America». Η νέα εκδοχή θα φέρει μια φρέσκια ματιά στην αγαπημένη ιστορία της νεαρής πριγκίπισσας με τα μακριά μαλλιά και την επιθυμία της για ελευθερία.
Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Γκρέισι, γνωστός για την επιτυχία του «The Greatest Showman», ενώ το σενάριο υπογράφει η Τζένιφερ Κέιτιν Ρόμπινσον, η οποία έχει εργαστεί και στο «Thor: Love and Thunder».
Παρά τις προσδοκίες των θαυμαστών, το casting δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το πεδίο για πολλές εικασίες σχετικά με τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν τους ρόλους.
Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Tangled» σκηνοθετήθηκε το 2010 από τους Νέιθαν Γκρένο και Μπάιρον Χάουαρντ, με σενάριο του Νταν Φόγκελμαν. Στην ταινία, η Μάντι Μουρ δάνεισε τη φωνή της στην Ραπουνζέλ, ο Ζάκαρι Λέβι υποδύθηκε τον Φλιν Ράιντερ (γνωστός και ως Ευγένιος Φιτζχέρμπερτ), ενώ η Ντόνα Μέρφι έπαιξε τη μητέρα Γκόθελ.
Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο box office, αποφέροντας περισσότερα από 582 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το The Numbers.
Η ταινία απέσπασε επίσης σημαντικές διακρίσεις, κερδίζοντας ένα Γκράμι για το τραγούδι «I See the Light», το οποίο ήταν επίσης υποψήφιο για το βραβείο Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού. Ανάμεσα στα άλλα αξέχαστα τραγούδια της ταινίας συγκαταλέγονται το «When Will My Life Begin?», το «Mother Knows Best» και το «I've Got a Dream».
Η νέα live-action εκδοχή του «Tangled» υπόσχεται να φέρει στην οθόνη την ίδια γοητεία και μαγεία, με τον ενθουσιασμό των φανατικών της ταινίας να είναι ήδη σε υψηλά επίπεδα. Η Disney φαίνεται να επενδύει και πάλι σε έναν από τους πιο δημοφιλείς τίτλους της, με στόχο να αναδείξει μια νέα γενιά θαυμαστών της Ραπουνζέλ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Όλες οι ταινίες και σειρές της Marvel που έρχονται στο Disney+ μέχρι το τέλος του 2025
Έρευνα: Ο μυστήριος λόγος που κάνει τα τραγούδια της Disney να είναι «κολλητικά»
SPONSORED
Σεισμός στις Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 129 τραυματίες - Η στιγμή που κτήρια καταρρέουν
10:07
No1 Great Place to Work είναι μια εταιρεία με κουλτούρα που χωρά κάθε άνθρωπο
10:00
Εύβοια: Τα 5,2 Ρίχτερ ο κύριος σεισμός, ζημιές σε παλιά κτήρια - Αυτοψία από κλιμάκιο του ΟΑΣΠ
09:49
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 38χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος φορτηγό
09:44