Κίνα: Άνοιξε τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Γλυπτικής στο Χιόνι και στον Πάγο
Για μια ακόμη χρονιά στη Χαρμπίν στην Κίνα, άνοιξαν οι πύλες της Διεθνούς Έκθεσης Γλυπτικής στο Χιόνι και στον Πάγο, προκαλώντας δέος με τα εντυπωσιακά τοπία πάγου και χιονιού που κόβουν την ανάσα.
Πρόκειται για την 41η Διεθνής ΈκθεσηςΓλυπτικής στο Χιόνι και στον Πάγο της Χαρμπίν στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ, στην καρδιά της βορειοανατολικής Κίνας.
Η Χαρμπίν, γνωστή ως «Πόλη του Πάγου» συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες με τα εντυπωσιακά τοπία πάγου και χιονιού που κόβουν την ανάσα και προσελκύει πλήθη τουριστών απ’ όλο τον κόσμο.
Με θέμα «Κοινά όνειρα, κοινές καρδιές, θρύλοι του πάγου και του χιονιού» η έκθεση εκτείνεται σε 1,5 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει πάνω από 260 γλυπτά από χιόνι. Τα εκπληκτικά έργα τέχνης ενσωματώνουν ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένου ειδικού αφιερώματος στους 9ους Ασιατικούς Χειμερινούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο του 2025.
Νέες απειλές Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα Στενά του Ορμούζ αλλιώς θα ζείτε στην κόλαση»
15:18
Συνέντευξη τύπου Τραμπ για τη διάσωση του πιλότου στο Ιράν - Τι αναφέρει σε ανάρτησή του
15:14
Στις 12 αύριο το μεσημέρι το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ - Σύσκεψη και για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα
14:59
ΑΑΔΕ: Αδήλωτες συναλλαγές ύψους 5,6 εκ. ευρώ σε 8.000 φορολογικούς ελέγχους το α΄τρίμηνο του 2026
14:56