Τίτλοι τέλους για Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ - Συμφωνία διαζυγίου ύστερα από οκτώ χρόνια
Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ.
AP Photo/FileΣε συμφωνία διαζυγίου κατέληξαν ύστερα από οκτώ χρόνια οι δύο μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ.
«Πριν από περισσότερα από οκτώ χρόνια, η Αντζελίνα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον κύριο Μπραντ Πιτ», δήλωσε ο δικηγόρος της Τζολί, Τζέιμς Σάιμον. «Αυτή και τα παιδιά άφησαν όλα τα ακίνητα που είχαν μοιραστεί με τον κ. Πιτ και από τότε έχει επικεντρωθεί στην εξεύρεση ειρήνης και θεραπείας για την οικογένειά τους. Αυτό είναι μόνο ένα μέρος μιας μακράς συνεχιζόμενης διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια. Ειλικρινά, η Αντζελίνα είναι εξαντλημένη, αλλά νιώθει ανακούφιση που τελείωσε αυτό το ένα κομμάτι», πρόσθεσε.
Από την πλευρά Πιτ δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής όπως αναφέρει το Associated Press, ακόμη δεν έχουν κατατεθεί τα σχετικά δικαστικά έγγραφα, ενώ εκκρεμεί η υπογραφή της συμφωνίας από τον αρμόδιο δικαστή.
Η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Ένας δικαστής το 2019 τους κήρυξε διαζευγμένους και ανύπαντρους, αλλά ο διαχωρισμός των περιουσιακών στοιχείων και η επιμέλεια των παιδιών έπρεπε να διευθετηθούν χωριστά. Το 2021 ο δικαστής ανέθεσε την επιμέλεια των παιδιών και στους δύο γονείς.
SPONSORED
Τουρνάς στο συνέδριο ΝΔ: «Η χώρα αποτελεί σήμερα πρότυπο ανάκαμψης, προόδου και σταθερότητας»
22:10
Ετοιμος ο Akylas να κατακτήσει τη Eurovision - Πώς θα ψηφίσουμε φέτος
21:59
Παρολίγον σοβαρό ατύχημα στην Κροατία: Αεροσκάφος με 130 επιβάτες γλίστρησε στον διάδρομο
21:50
Νέα προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν: Θα περάσουν πολύ δύσκολα αν δεν υπογράψουν συμφωνία
21:40