Η Φίνος Φιλμ θυμάται την Έρρικα Μπρόγιερ - «Εντυπωσιακή χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός»
Η Μαργαρίτα (αριστερά) και η Έρρικα (δεξιά) Μπρόγιερ
Finos Film / FacebookΤην ταλαντούχα ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια Έρρικα Μπρόγιερ θυμάται με βίντεό της η Φίνος Φιλμ, με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τον θάνατό της.
«Εντυπωσιακή χορεύτρια, τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιός, η Έρρικα Μπρόγιερ έλαμψε στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, κυρίως ως ντουέτο με την αδελφή της Μαργαρίτα».
«Έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα 5 Ιανουαρίου το 2020 και την θυμόμαστε μέσα από υπέροχες στιγμές της σε ταινίες της Φίνος» αναφέρει σε ανάρτησή της.
Έπαιξε σε διάφορες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Όταν λείπει η γάτα» του 1962, «Η Παριζιάνα» του 1969, «Αγάπησα μια πολυθρόνα» του 1971 και «Οι απέναντι» του 1981.
Ήταν σύζυγος του Κώστα Βουτσά για έξι χρόνια μετά από δύο χρόνια σχέσης. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Σάντρα Βουτσά.
Πώς ένα μωρό έγινε διάσημο και έβαλε ένα μικρό ιταλικό χωριό στο χάρτη - Η απίστευτη ιστορία (pic)
15:34
Επιστρέφει στα παρκέ του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Ήταν εκτός λόγω θλάσης στο πόδι
15:21
Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος 67χρονος που έπεσε από ύψος μέσα σε κρεοπωλείο
15:08
Οι 10 «πρωταγωνιστές» της επιστήμης για το 2025, σύμφωνα με το περιοδικό Nature
14:55