Η Φίνος Φιλμ θυμάται την Έρρικα Μπρόγιερ - «Εντυπωσιακή χορεύτρια, τραγουδίστρια και ηθοποιός»
Η Μαργαρίτα (αριστερά) και η Έρρικα (δεξιά) Μπρόγιερ
Finos Film / FacebookΤην ταλαντούχα ηθοποιό, τραγουδίστρια και χορεύτρια Έρρικα Μπρόγιερ θυμάται με βίντεό της η Φίνος Φιλμ, με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τον θάνατό της.
«Εντυπωσιακή χορεύτρια, τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιός, η Έρρικα Μπρόγιερ έλαμψε στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, κυρίως ως ντουέτο με την αδελφή της Μαργαρίτα».
«Έφυγε από κοντά μας σαν σήμερα 5 Ιανουαρίου το 2020 και την θυμόμαστε μέσα από υπέροχες στιγμές της σε ταινίες της Φίνος» αναφέρει σε ανάρτησή της.
Έπαιξε σε διάφορες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Όταν λείπει η γάτα» του 1962, «Η Παριζιάνα» του 1969, «Αγάπησα μια πολυθρόνα» του 1971 και «Οι απέναντι» του 1981.
Ήταν σύζυγος του Κώστα Βουτσά για έξι χρόνια μετά από δύο χρόνια σχέσης. Μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Σάντρα Βουτσά.
Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απατή στην Κω – Επιτήδειοι αφαίρεσαν τιμαλφή αξίας 10.000 ευρώ από ηλικιωμένη
12:57
Όλγα Κεφαλογιάννη στο CNN Greece: Τα τουριστικά στοιχεία του 2026 μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε
12:46
Παπακωνσταντίνου (Ideal Holdings): Το παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας έχει αρχίσει και βελτιώνεται
12:44
Απορρίπτει τις άμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ
12:41