Πρωταγωνιστής στο «Blue Moon» ο Ίθαν Χοκ - Μετά από δέκα χρόνια αναμονής
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ίθαν Χοκ
ΑΠΕΈπειτα από δέκα χρόνια αναμονής ο διάσημος ηθοποιός Ίθαν Χοκ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Blue Moon»
O Aμερικανός ηθοποιός, τόνισε πώς έπρεπε να περιμένει περισσότερο από μια δεκαετία για να αποφασίσει ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ ότι ήταν αρκετά μεγάλος για να πρωταγωνιστήσει στο νέο του κινηματογραφικό έργο «Blue Moon».
Η ταινία, η οποία διαγωνίζεται για το κορυφαίο βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ακολουθεί τον στιχουργό, Λόρεντζ Χαρτ, από το μουσικό δίδυμο Rodgers and Hart, κατά τη βραδιά έναρξης του μιούζικαλ «Oklahoma!».
Η επιτυχία του Μπρόντγουεϊ σηματοδότησε την πρώτη φορά που ο συνεργάτης του Χαρτ, Ρίτσαρντ Ρότζερς, συνεργάστηκε με έναν άλλο στιχουργό, τον Όσκαρ Χάμερσταϊν ΙΙ, με τον οποίο δημιούργησε αρκετά επιτυχημένα μιούζικαλ.
Ο Χοκ δήλωσε στο Reuters ότι ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης του είχε στείλει το σενάριο για πρώτη φορά πριν από περίπου 12 χρόνια και του άρεσε.
«Του τηλεφώνησα: «Ας κάνουμε αυτή την ταινία. Και είπε: "Όχι, πρέπει να περιμένουμε λίγο"» είπε ο Χοκ.
Ο Λινκλέιτερ φημίζεται για την υπομονή του. Χρειάστηκε 12 χρόνια για να γυρίσει το δράμα του 2014 «Boyhood», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Χοκ.
SPONSORED
Την Τετάρτη απολογούνται οι συλληφθέντες του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού στο Κιλκίς
12:12
«Δεν πιστεύω στην avant garde - Είμαστε περισσότερο παρτιζάνοι»: Ο Blixa Bargeld στο CNN Greece
12:03
Θεσσαλονίκη: 40χρονος κυκλοφορούσε με χειροβομβίδα και εξολισμό της ΕΛΑΣ - Δήλωνε στρατιωτικός
11:42
Ο Ρούμπιο προανήγγειλε «καλά νέα» για το Ορμούζ τις επόμενες ώρες - Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν;
11:20