«Coco 2»: Επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες οι ιστορίες της «Χώρας των Νεκρών»
Την κυκλοφορία του «Coco 2» στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2029 ανακοίνωσε η Disney, «ταξιδεύοντας» και πάλι το κοινό στη «Χώρα των Νεκρών».
Η νέα ταινία υπόσχεται «χιούμορ, συναίσθημα και περιπέτεια» στους θαυμαστές της, ωστόσο οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν μυστικές.
Η ιστορία ακολουθεί «τον 12χρονο Miguel, ο οποίος ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός. Στην μεξικανική γιορτή Dia de Los Muertos, επιχειρεί να πάει στη «Χώρα των Νεκρών» για να ανακαλύψει την αληθινή ιστορία των προγόνων του».
Στη σκηνοθετική καρέκλα επιστρέφουν ο Λι Ούνκριχ, δημιουργός του «Coco», μαζί με τον Άντριαν Μολίνα. Την παραγωγή αναλαμβάνει ο Μαρκ Νίλσεν, γνωστός για το «Toy Story 4» και το «Inside Out 2».
Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για την μπαλάντα «Remember Me».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η «Χιονάτη» της Disney πάσχει από σοβαρή «κρίση ταυτότητας»
Οκτάχρονος παρασύρθηκε με σωσίβιο σε θαλάσσια περιοχή του Ρεθύμνου
19:38
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Περαία Θεσσαλονίκης
19:36
Ηχηρό «παρών» των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για την Ημέρα της Βαστίλης στο Παρίσι
19:29
Νεκρός εντοπίστηκε 79χρονος Βρετανός μέσα σε κρουαζιερόπλοιο στα Χανιά
19:20