ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα άκρα: Κανιβαλισμός & πυρωμένο σίδερο σε σκληρή καμπάνια υπέρ της χορτοφαγίας (εικόνες+vid)

Στα άκρα: Κανιβαλισμός & πυρωμένο σίδερο σε σκληρή καμπάνια υπέρ της χορτοφαγίας (εικόνες+vid)

Ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων έφτασαν στα άκρα στη Γαλλία, κάνοντας στα σώματα τους σημάδια με πυρκατωμένο σίδερο προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για την κακοποίηση των ζώων και να προωθήσουν τη χορτοφαγία.

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Place de la Republique του Παρισιού αυτό το σαββατοκύριακο, η ομάδα 269 Life France αποφάσισε να σοκάρει.

Απαιτώντας την πλήρη “απελευθέρωση των ζώων” οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων και υπερασπιστές της χορτοφαγίας, ξεπέρασαν τα όρια για να κάνουν το μήνυμα τους πιο ισχυρό.

Σε αυτή την προσπάθεια τους, μια γυναίκα ουρλιάζει ενώ την καίνε με πυρακτωμένο σίδερο ανάλογο με αυτό που μαρκάρουν τα βοοειδή ενώ άλλοι αλυσοδεμένοι ακτιβιστές σέρνονται για να υποστούν το έγκαυμα και να δείξουν το βασανιστήριο για τα ζώα.

CHILD BUTCHERHOUSE FRANCE

Ορκισμένοι στον αγώνα κατά της κακοποίησης της ζώων και της κατανάλωσης ζωϊκού κρέατος ή άλλων προϊόντων ζωικής προέλευσης οι ακτιβιστές ήταν “αιμόφυρτοι” με ταμπέλες στα αυτιά τους καθώς πόζαραν σαν σφαγμένα ζώα στην πλατεία της Πόλης του Φωτός.

Super Market κανιβαλισμού

Αυτή δεν ήταν η μόνη ακρότητα στην καμπάνια κατά της βιομηχανίας κρέατος. Toν Αύγουστο του 2016, ένα αυτοσχέδιο "κρεοπωλείο ανθρώπων" όπου πωλούνταν συσκευασμένα, “ανθρώπινα μέλη” όπως το κρέας σε ένα super market μάρκετ πρόσφερε σε "κανίβαλους γευσιγνώστες" με ματωμένα πηγούνια πλευρά και χέρια.

“Θέλουμε να υπενθυμίσουμε τα πτώματα που βάζουν στο στόμα οι άνθρωποι, στο όνομα της γαστρονομικής απόλαυσης” είπαν οι ακτιβιστές που θέλησαν να τονίσουν την αγριότητα στη βιομηχανία κρέατος υπερασπιζόμενοι την χορτοφαγία με αιματηρό, σχεδόν απεχθή τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ