Οκτώ άτομα ένοχα για τη ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη»
Η Κιμ Καρντάσιαν
AP Photo/Aurelien MorissardΟκτώ άτομα κρίθηκαν ένοχα για την κλοπή κοσμημάτων αξίας εκατομμυρίων δολαρίων από την Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι, σχεδόν πριν από μια δεκαετία.
Οι τέσσερις που συμμετείχαν στη ληστεία καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης έως και οκτώ ετών. Δύο άτομα αθωώθηκαν, σύμφωνα με το BBC.
Ειδικότερα, εννέα άνδρες και μία γυναίκα κατηγορήθηκαν για την τέλεση ή τη συνενοχή στην ένοπλη ληστεία κοσμημάτων αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων (πάνω από 8,8 εκατ. ευρώ) κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι το 2016.
«Το έγκλημα αυτό ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Άφησε ανεξίτηλο τον αντίκτυπό της σε εμένα και την οικογένειά μου» δήλωσε η Καρντάσιαν σε ανακοίνωσή της μετά την ανακοίνωση των ετυμηγοριών.
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη, πιστεύω στη δύναμη της ανάπτυξης και της υπευθυνότητας και προσεύχομαι για την "θεραπεία" όλων» σχολίασε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Σε συγχωρώ» - Τα λόγια της Κιμ Καρντάσιαν στο δράστη της ληστείας σε βάρος της στο Παρίσι
SPONSORED
BofA: Οι επενδυτές παρακολουθούν τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ και τα επιτόκια στην Ευρώπη
10:34
Τραμπ: Εγώ παίρνω τις αποφάσεις - Ο Νετανιάχου δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποδεχτεί τη συμφωνία
10:34
Πανελλήνιες 2026: Αυτές είναι οι απαντήσεις στην Ιστορία στα ΓΕΛ
10:33
Πανελλήνιες 2026: «Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες» τα θέματα στη Φυσική
10:31