Πέθανε η τραγουδίστρια Κόνι Φράνσις, η φωνή του Pretty Little Baby
H Κόνι Φράνσις (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/SavlamisΗ θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι και ποπ Κόνι Φράνσις, γνωστή για την επιτυχία της Pretty Little Baby, πέθανε σε ηλικία 87 ετών.
Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον φίλο της και διαχειριστή πνευματικών δικαιωμάτων Ρον Ρόμπερτς.
«Με βαριά καρδιά και βαθιά θλίψη σας ανακοινώνω τον θάνατο της αγαπημένης μου φίλης Κόνι Φράνσις χθες το βράδυ», έγραψε στο Facebook.
«Ξέρω ότι η Κόνι θα ενέκρινε το γεγονός ότι οι θαυμαστές της είναι από τους πρώτους που θα μάθουν για αυτά τα θλιβερά νέα».
Τον περασμένο μήνα, η Φράνσις ακύρωσε μια εμφάνιση της καθώς νοσηλεύτηκε και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω «ακραίου πόνου». Στις 2 Ιουλίου, η Φράνσις έγραψε στο Facebook: «Όπως πολλοί από εσάς ίσως έχετε μάθει, είμαι πίσω στο νοσοκομείο όπου υποβάλλομαι σε εξετάσεις και ελέγχους για να προσδιοριστεί η αιτία/οι αιτία/ες του ακραίου πόνου που βιώνω».
SPONSORED
Το sci-fi γίνεται πραγματικότητα: Το πρώτο ρομπότ mecha μαζικής παραγωγής που κοστίζει 500.000 ευρώ
17:54
Ινδία: Σε επιφυλακή η χώρα για τον κίνδυνο καύσωνα: Τους 48 βαθμούς Κελσίου έφθασε ο υδράργυρος
17:46
Hope: Το νοτιοκορεάτικο blockbuster που έγινε το απόλυτο monster movie της χρονιάς
17:39
Εργατικό δυστύχημα στη Νέα Αρτάκη: Νεκρός 54χρονος σε βιομηχανία
17:32