Η Γκαμπριέλα Μπρουκς επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Λίαμ Χέμσγουορθ
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ (αριστερά) και η Γκαμπριέλα Μπρουκς ποζάρουν για τους φωτογράφους κατά την άφιξή τους στην πρεμιέρα της ταινίας «Furiosa: A Mad Max Saga» στο Λονδίνο
(AP Photo/Kin Cheung)Ο διάσημος πρωταγωνιστής Λίαμ Χέμσγουορθ και η σύντροφός του, το μοντέλο Γκαμπριέλα Μπρουκς αρραβωνιάστηκαν, μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης.
Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Μπρουκς με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μοιράστηκε τρία στιγμιότυπα μεταξύ των οποίων και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι των αρραβώνων τους. Η ανάρτηση συνοδευόταν από ένα emoji σε σχήμα λευκής καρδιάς, σύμφωνα με το People.
Το ζευγάρι, που έχει διατηρήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ξεκίνησε να βγαίνει από τα τέλη του 2019, λίγο μετά τον χωρισμό του ηθοποιού από την πρώην σύζυγό του, Μάιλι Σάιρους.
Κοινή δήλωση δέκα Ευρωπαίων ηγετών χαιρετίζει την εκεχειρία ΗΠΑ - Ιράν: Συνυπογράφει ο Μητσοτάκης
16:54
Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία το Πάσχα - Αποσύρονται νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο
16:50
Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να στείλει ναυτική αποστολή στα Στενά του Ορμούζ για να ασφαλίσει τις διελεύσεις
16:44
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός - Ξεκινά η έξοδος των πρώτων εκδρομέων
16:40