Η Emma Stone «μίλησε ελληνικά» και έκλεψε την παράσταση στο φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας
Η ηθοποιός Έμμα Στόουν
AP Photo/Chris PizzelloΜια απρόσμενη έκπληξη περίμενε το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Bugonia, στο πλαίσιο του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».
Την ώρα που ο σκηνοθέτης παρουσίαζε το φιλμ του, ξαφνικά στην αίθουσα ακούστηκε η φωνή της Έμμα Στόουν. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αν και δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα, διάβασε ένα κείμενο που της είχε ετοιμάσει ο Λάνθιμος – και το έκανε με τόσο σωστή προφορά που ξάφνιασε ευχάριστα τους θεατές.
«Καλησπέρα, θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί σας απόψε στην Α’ προβολή της Βουγονίας στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν πέτυχε ο διακτινισμός. Σας εύχομαι καλή προβολή και καλό βράδυ», ακούστηκε να λέει η Στόουν.
Η χιουμοριστική αναφορά στον «διακτινισμό» προκάλεσε γέλια και θερμά χειροκροτήματα, ενώ η στιγμή έγινε αμέσως viral, καθώς το ηχητικό ανέβηκε λίγο αργότερα στον επίσημο λογαριασμό του Athens Film Festival στο Instagram.
Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, η μούσα του Λάνθιμου «έδωσε το παρών» σε μια βραδιά αφιερωμένη στο ελληνικό και διεθνές σινεμά, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το ξεχωριστό δέσιμο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τον Έλληνα δημιουργό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το «τέλειο» τραγούδι που διαμόρφωσε την Emma Stone
Η Τουρκία επικύρωσε συμφωνία με αναφορά στη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας
15:13
Αλλαγή χρόνου στη Θεσσαλονίκη - Κορυφαίοι djs και ένα laser show θα φωτίσει τον ουρανό της πόλης
15:12
Υπουργείο Παιδείας: 250.000 «αιώνιοι» φοιτητές διαγράφονται από 31/12
15:08
Θεοδωρικάκος: Ρεκόρ πληρωμών από αναπτυξιακούς νόμους - 340 εκατ. ευρώ το 2025
15:06