ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πώς ο Γιώργος Μαυρίδης παρέδωσε μάθημα ζωής κάνοντας δερματοστιξία, ξανά

Πώς ο Γιώργος Μαυρίδης παρέδωσε μάθημα ζωής κάνοντας δερματοστιξία, ξανά
Facebook/ George Mavridis

Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου και δη Έλληνα διάσημου. Ο Γιώργος Μαυρίδης που συστήθηκε στο μεγάλο κοινό μέσα από την τηλεοπτική οθόνη του World Party είναι πολλά, πάρα πολλά περισσότερα από αυτό. Μας το υπενθύμισε λίγο καιρό πριν όταν πήρε ανοιχτή θέση ενάντια στον ρατσισμό κατά των προφυγόπουλων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Το έκανε ξανά χαρίζοντας ελπίδα. 

Ανθρωπιστής και καλλιτέχνης, ο Γιώργος Μαυρίδης πέτυχε ξανά να απασχολήσει τα media με μια κίνηση φιλανθρωπίας. Ο (πολυβραβευμένος) tattoo artist συγκέντρωσε 7.295 ευρώ για παιδιά με ασθένειες κάνοντας tattoo επί 14 ώρες με μια πρωτοβουλία γεμάτη από “χαμογελαστές φάτσες”.

O Μαυρίδης απεύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όσους ήθελαν να ''χτυπήσουν'' το χαμογελαστό tattoo (που σχεδίασε ο ίδιος) στο studio του στη Θεσσαλονίκη στη συμβολική τιμή των 20 ευρώ για καλό σκοπό. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Μετά από 14 ώρες προσωπικής εργασίας του ίδιου ο “tattooligan” Γιώργος Μαυρίδης συγκέντρωσε το ποσό των εφτά χιλιάδων ευρώ και κάτι που θα διατεθεί εξολοκλήρου στους γονείς των παιδιών της Παιδιατρικής Παιδοογκολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ.

“Ξεχείλισε η μέρα μας από αγάπη. Εμείς οι γονείς ευχαριστούμε όλους εσάς που παρά την βροχή και την πολύωρη αναμονή μείνατε και στηρίξατε την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια του Γιώργου Μαυρίδη” είναι το ευχαριστήριο μήνυμα από τους αποδέκτες της καλής του πράξης.

“Τι να πούμε για την δύναμή του και το κουράγιο του! Ασταμάτητος, 14 ώρες συνεχόμενα για να φθάσουμε το ποσό των 7.295 ευρώ. Ευχαριστούμε τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί του Γιώργου. Όλα τα χρήματα θα δοθούν σε οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες και άλλες χρόνιες παθήσεις.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ.

Και κυρίως τον Γιώργο μας”.

O Γιώργος Μαυρίδης είναι ένας άντρας που δεν του πάει το πάρτι, του πάει ο κόσμος που θέλει να τον κάνει καλύτερο ένα tattoo τη φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ