Παρουσιάστρια στα βραβεία AAFCAΗ θα είναι πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου
Η πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Μπάιντεν, Ζαν Πιέρ
ΑΠΕΗ πρώην εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ, επί προεδρίας Τζο Μπάιντεν, θα είναι η παρουσιάστρια στην τελετής της απονομής των Αφροαμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Variety.
Η Ζαν-Πιερ διαδέχεται ως παρουσιάστρια της βραδιάς απονομής των βραβείων την κωμικό Άμπερ Ράφιν και τη νικήτρια της 6ης σεζόν του «American Idol» και την Τζόρντιν Σπαρκς, η οποία παρουσίασε τις τηλεοπτικές διακρίσεις του οργανισμού το 2025. Η τελετή, στην οποία γιορτάζονται τα επιτεύγματα στον κινηματογράφο, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.
Μεταξύ άλλων που θα τιμηθούν φέτος οι ηθοποιοί, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν και Τέσα Τόμσον και ο σκηνοθέτης Ράιαν Κούγκλερ. Βραβείο θα απονεμηθεί και στους δημιουργούς της ταινίας κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους «KPop Demon Hunters». Οι νικητές επιλέγονται από περισσότερα από 100 μέλη της Ένωσης Αφρο-Αμερικανών Κριτικών Κινηματογράφου.
«Δεν θέλω να αφορά εμένα» ανέφερε η Ζαν-Πιερ στο Variety. «Παίζω έναν μικρό ρόλο εδώ. Η δουλειά μου είναι να τιμώ, να γιορτάζω και να εμψυχώνω τους λαμπρούς καλλιτέχνες που αναγνωρίζονται» συμπλήρωσε.
Τόνισε ακόμη ότι ανυπομονεί να συναντήσει αρκετούς από τους τιμώμενους της βραδιάς, ιδιαίτερα το καστ και το σκηνοθέτη της ταινίας «Sinners», την οποία αποκαλεί «ένα από τα πιο λαμπρά έργα που έχει δει εδώ και πολύ καιρό».
«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν» είπε με ενθουσιασμό. «Και τον Ράιαν Κούγλερ - απλώς να τον αγγίξω θα είναι καταπληκτικό. Είναι τόσο απίστευτα υπέροχος» σημείωσε.
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50
«Sold out» σε λιγότερο από 36 ώρες στον 43ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
23:38
Στον πάγο οι διαπραγματεύσεις: Έντονο παρασκήνιο και ο Τραμπ βλέπει λύση μέσω... τηλεφώνου
23:35