ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Γκουέν Στεφάνι είναι η φίλη της Αλέκας Καμηλά στο λαμπερό gala των Sacramento Kings

Η Γκουέν Στεφάνι είναι η φίλη της Αλέκας Καμηλά στο λαμπερό gala των Sacramento Kings

Στο Royal Gala 2016 των Sacramento Kings στο Golden 1 Center της Καλιφόρνια όλοι έλαμπαν. Ανάμεσα τους η Αλέκα Καμηλά, σύζυγος του Πρέντραγκ "Πέτζα" Στογιάκοβιτς, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο που πλέον απολαμβάνει το Αμερικάνικο Όνειρο όπως θα έπρεπε να είναι.

Στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης η Ελληνίδα καλλονή πόζαρε στο πλευρό της διάσημης τραγουδίστριας Γκουέν Στεφάνι που είχε αναλάβει χρέη διασκεδαστή στην εκδήλωση που μέτρησε τρίποντα στο παρκέ των εντυπώσεων.

"Να εδώ με την κολλητή μου την Γκουέν" έγραψε στη λεζάντα συνοδευόμενη από τα απαραίτητα emοjis και hashtags.

Η εκδήλωση που επιμελήθηκε με επιτυχία η COO των Kings, Matina Kolokotronis, είχε όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα gala τέτοιου μεγέθους.

https://www.instagram.com/p/p

Στην εκδήλωση το παρκέ της αρένας του Golden Center 1 είχε μεταμορφωθεί με πολυέλαιους που φώτιζαν τους προσκεκλημένους όσο εκείνοι διασκέδαζαν στο φιλανθρωπικό gala με την Γκουέν Στεφάνι να διασκεδάζει τους παρευρισκόμενους.

https://www.instagram.com/p/p

Το ετήσιο Royal Gala της 21ης Οκτωβρίου διοργανώνεται κάθε χρόνο με καλό σκοπό. Η πρόσκληση κόστισε 1.000 δολάρια και τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε στο ταμείο του φιλανθρωπικού Sacramento Kings Foundation.

GALA INVITE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ