Ρόμπερτ Πλαντ: Η θρυλική φωνή των Led Zeppelin στην Ελλάδα
Ο Ρόμπερτ Πλαντ
AP Photo/Wong Maye-EΗ εμβληματική φωνή των Led Zeppelin, που καθόρισε τη ροκ σκηνή για ολόκληρες δεκαετίες θα επιστρέψει το καλοκαίρι του 2026 στην Ελλάδα, καθώς θα εμφανιστεί στη σκηνή του Sani Festival στη Κασσάνδρα μαζί με τους Saving Grace και την Suzi Dian: Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Πλαντ.
Ο Ρόμπερτ Πλάντ έρχεται το Σάββατο 11 Ιουλίου 2026 στη σκηνή του Λόφου της Σάνης, στο πλαίσιο της περιοδείας του «All That Glitters».
Προτού ξεκινήσει τις συναυλίες στο ευρωπαϊκό έδαφος ο Ρόμπερτ Πλαντ αναμένεται να εμφανιστεί με το ίδιο σχήμα τον Μάρτιο και τον Απρίλιο για περιοδεία, με παραστάσεις στο Νέο Μεξικό, την Οκλαχόμα, το Τέξας, τη Λουιζιάνα, το Τενεσί, το Κεντάκι, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Βιρτζίνια, την Πενσυλβάνια και το Νιου Τζέρσεϊ, πριν καταλήξουν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγιος Βαλεντίνος στο Νιάρχος, Stages of Resistance και Ακριθάκης: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
Το 1 έως 4% των ανθρώπων «ακούν» χρώματα και «γεύονται» λέξεις – Γιατί συμβαίνει αυτό
09:00
Δράστης της επίθεσης στις ΗΠΑ: «Ηθελα να πυροβολήσω αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ»
08:59
Θοδωρής Κολυδάς: Οι τρεις εκδοχές για την ψυχρή εισβολή την Πρωτομαγιά - «Είναι νωρίς για πρόγνωση, αλλά υπάρχει σαφής τάση»
08:53
Πυροβολισμοί στις ΗΠΑ: Στο ίδιο ξενοδοχείο είχε γίνει η απόπειρα δολοφονίας του Ρόναλντ Ρίγκαν
08:45