Ιστορική εμφάνιση του Πλάσιντο Ντομίνγκο στην Αβάνα
Ο θρύλος του λυρικού θεάτρου Πλάσιντο Ντομίνγκο σε μια συναυλία ιστορικής σημασίας αυτό το Σάββατο σε εμβληματικό αξιοθέατο στην Αβάνα.
Στην πρώτη του επίσκεψη στην πόλη της Αβάνα, ο 75χρονος ισπανός τενόρος θα ερμηνεύσει στο Gran Teatro de La Habana "ρεπερτόριο αφιερωμένο στην κουβανέζικη μουσική, με έργα των Gonzalo Roig και Ernesto Lecuona", δύο από τους σημαντικότερους κουβανούς συνθέτες του 20ου αιώνα, μετέδωσε η τοπική τηλεόραση, επικαλούμενη πηγές του υπουργείου Πολιτισμού της χώρας.
Για το πολιτιστικό γεγονός θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες στον προαύλιο χώρο του νεο-μπαρόκ αξιοθέατου της πόλης, ανακοίνωσαν από κοινού οι διοργανωτές της εμφάνισης του τενόρου, το υπουργείο Πολιτισμού, το Κουβανέζικο Ινστιτούτο Μουσικής και το Εθνικό Συμβούλιο Τεχνών του Θεάματος.
Ο Ντομίνγκο, ο οποίος διευθύνει την Εθνική Ορχήστρα της Ουάσινγκτον και την Όπερα του Λος Άντζελες, θα συνοδεύεται από την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Κούβας, υπό τη διεύθυνση του Αμερικανού Eugene Kohn. Το Gran Teatro de La Habana θα λάμψει.

Ο Ντομίνγκο είναι ο τελευταίος σε μια σειρά καλλιτεχνών από την παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος που επισκέπτονται το νησί μετά ιστορική έναρξη στα τέλη του 2014 για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ της Ουάσινγκτον και της Αβάνας όπως οι Rolling Stones, Kέιτι Πέρι, Rihanna, Ozzy Osbourne και Usher.
Παπασταύρου - Ράιτ για γεώτρηση στο Βορειοδυτικό Ιόνιο, «Κάθετο Διάδρομο» και «Πρωτοβουλία 3+1»
20:58
Νέο ρεσάλτο Αμερικανών στρατιωτών σε τάνκερ στην Αραβική Θάλασσα (vid)
20:48
Δένδιας: Θα προστατεύσουμε το Αιγαίο καλύτερα από ποτέ - Η ελεύθερη ναυσιπλοΐα δεν είναι αφηρημένη
20:39
Απάντηση Μητσοτάκη στους «5»: Πήραμε 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης επ ωφελεία των πολιτών»
20:30