ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέσα στη νέα έπαυλη οχυρό των Μπέκαμ των 200 εκατ. δολαρίων

Μέσα στη νέα έπαυλη οχυρό των Μπέκαμ των 200 εκατ. δολαρίων

Μπέκαμ, αυτή η λαμπερή φατρία της βιομηχανίας του θεάματος και των πολλών εσόδων, επελαύνουν. Παράλληλα επεκτείνουν και το πορφόλιο της ακίνητης περιουσίας τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Star Sunday οι βρετανοί επιχειρηματίες Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι πολύ δημιουργικοί απόγονοι τους, σκέφτονται να αποκτήσουν ένα νέο ακίνητο αξίας 200 εκατ. δολαρίων στο Holmby Hills των πλούσιων και διάσημων.

Η έπαυλη διαθέτει 14 υπνοδωμάτια και 27 μπάνια και σύμφωνα με ανώνυμη πηγή "η έπαυλη έχει όλα όσα αναζητούν οι Μπέκαμ. Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ είναι τόσο διάσημοι που δεν ανησυχούν να ζουν κάπου που μπορεί να τους "δουν". Στην πραγματικότητα θέλουν ακριβώς το αντίθετο" επιβεβαιώνει το δημοσίευμα.

"Είναι πολύ σικ να θέλουν τα μεγαλεία για να διασκεδάζουν την ελίτ του κόσμου. Αγαπήσανε αυτή την έπαυλη γιατί, όπως είπαν, τους θυμίζει το Μπάκιγχαμ. Επιθυμούν την ιδιωτικότητα και το κύριο θέμα τους είναι πάντα η ασφάλεια. Οι γονείς της Βικτόρια φροντίζουν την περιουσία του ζευγαριού, αλλά ζουν μακριά από την κόρη τους, η οποία πάντα θα ήθελε να βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Έτσι το σκεπτικό είναι να βρεθεί ένας χώρος που θα μπορούν να ζουν και οι γονείς της εκεί" σχολιάζει το άρθρο, περίπου σκωπτικά.

"Ο Ντέιβιντ και η Βικ έχουν επίσης επίγνωση των αναγκών των παιδιών τους που έχουν αλλάξει εντελώς τα τελευταία δέκα χρόνια κι αυτό αποτελεί έναν σημαντικό λόγο για να προχωρήσουν στη μετακόμιση".

Σε άλλο δημοσίευμα της Mirror επικοινώνησε με εκπρόσωπο του ζευγαριού για να μάθει λεπτομέρειες για την επικείμενη αγορά, ο οποίος, όμως, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κυριακάτικης Daily Star λέγοντας ότι "το σπίτι των Μπέκαμ δεν είναι προς πώληση και δεν θέλουν να μετακομίσουν".

To Beckingham Palace ήταν μόνο η αρχή

beckingham palace

Οι Μπέκαμ είχαν στην κυριότητα τους ένα σπίτι στο Hertfordshire για 13 χρόνια, το οποίο ονομάστηκε "Beckingham Palace" και που το 2012 πωλήθηκε έναντι 11,5 εκατ. λιρών, ενώ διατηρούν ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Το ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, τον 17χρονο Μπρούκλιν, τον 13χρονο Ρομέο, τον 11χρονο Κρουζ και την 5χρονη Χάρπερ ζουν σε ένα αρχοντικό του Holland Park στο δυτικό Λονδίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ