«Ψυχρότητα» στον γάμο Καρντάσιαν – Ουέστ
Φίλος του διάσημου ζευγαριού της αμερικανικής τηλεόρασης ενισχύει τις πληροφορίες που θέλουν την Κιμ και τον Κάνιε να περνούν κρίση στο γάμο τους και να ετοιμάζονται για διαζύγιο. Όπως δήλωσε αυτή η πηγή, το ζευγάρι είναι «ψυχρό» στη σχέση του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η Κιμ είπε στον Κάνιε «να μείνει μακριά» από την οικογενειακή εορταστική εκδήλωση που οργάνωσαν η μαμά Καρντάσιαν και οι κόρες της, το βράδυ της Κυριακής.
Ο Κάνιε λοιπόν, πήγε στον κινηματογράφο με φίλους τους ωστόσο της απάντησε ότι θα παρευρεθεί "αργότερα" στο λαμπερό πάρτι. Εδώ οι απόψεις διίστανται για το αν πήγε τελικά ή όχι ο ράπερ.
Ωστόσο, φαίνεται πως πηγές της οικογένειας διαρρέουν στα μέσα ενημέρωσης λεπτομέρειες, καυγάδες, αδιαφορία και διαφωνίες του ζευγαριού που όλα δείχνουν ότι το κάποτε λαμπερό ζευγάρι, δεν λάμπει πια.
Τα περιστατικά που οδήγησαν στον όλεθρο αυτή τη σχέση ήταν η ληστεία της Κιμ στο Παρίσι και η κατάρρευση του Ουέστ μετά από ένα ψυχωτικό επεισόδιο και η νοσηλεία του σε κλινική. Εκεί, η Κιμ έκανε έδειξε έναν άλλο εαυτό καθώς δεν πήγε καν να τον επισκεφτεί, ενώ δεν είναι και ξεκάθαρο τι οδήγησε τον τραγουδιστή σε αυτή την κατάρεευση. Υπόθηκε ότι ήταν κουρασμένος από την περιοδεία. Ή όχι;
Όπως και να έχει ο καθένας τους αυτή την ώρα προσπαθεί να λύσει τα ψυχολογικά του ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν από μέρα σε μέρα την ανακοίνωση για τον χωρισμό τους.
SPONSORED
ΝΕΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ: Η πρώτη αποτίμηση της συνάντηση Τραμπ - Σι: Η πομπώδης υποδοχή, το «υπέροχο μέλλον» και η Ταϊβάν
11:24
Ο ανεπαρκής αλλά και ο υπερβολικός ύπνος επιταχύνουν τη γήρανση του οργανισμού
11:24
Έρευνα: 1 στους 2 Έλληνες πληρώνουν συνδρομές που δεν χρησιμοποιούν
11:22
Τροχαίο δυστύχημα στα Άνω Πατήσια - Νεκρή πεζή που παρασύρθηκε από φορτηγό
11:09