ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δύο σκίτσα προς τιμήν του Τζορτζ Μάικλ

Δύο σκίτσα προς τιμήν του Τζορτζ Μάικλ
REUTERS/Tobias Schwarz

Ο Chris 'ROY' Taylor είναι σκιτσογράφος της αυστραλιανής εφημερίδας «Herald Sun» και με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ, πήρε την πένα του, τα χρώματα του και με γνώμονα την φαντασία και την θλίψη της είδησης δημιούργησε δύο σκίτσα προς τιμήν του εμβληματικού καλλιτέχνη αλλά και άλλων αγαπημένων δημιουργών που έφυγαν από τη ζωή το 2016.

Όπως φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία, ο σταρ της ποπ βρίσκεται στις πύλες του Παραδείσου, όπου τον περιμένουν και οι υπόλοιποι μύθοι της μουσικής, όπως ο κιθαρίστας των Status Quo, o Prince, o David Bowie, o Glenn Frey και ο Κοέν.

Ο παράδεισος αυτός όμως που υποδέχεται αστέρια του καλλιτεχνικού στερεώματος έχει μια ιδιαίτερη επιγραφή. Έχει σβηστεί το «Καλωσορίσατε στον παράδεισο» και στη θέση του έχει γραφεί «Καλωσορίσατε στο Rock and Roll Hall of Fame».

Ο άγιος Πέτρος στέκεται επίσης εκεί, με τον άγγελο δίπλα του λέει: «Νομίζαμε ότι θα αλλάζαμε το όνομα για το υπόλοιπο του 2016».

Ο ίδιος σκιτσογράφος ανέβασε ακόμα μια εικόνα του Τζορτζ Μάικλ που γράφει: "Δεν θα βρείς την ησυχία στο κεφάλι σου, εκτός και αν ακούσεις την καρδιά σου".

Διαβάστε επίσης:

Last Christmas για τον άνθρωπο που ύμνησε τα Χριστούγεννα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ