ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πράσινη έπαυλη της Τζέιν Φόντα αναζητεί νέο ιδιοκτήτη (vid&pics)

Η πράσινη έπαυλη της Τζέιν Φόντα αναζητεί νέο ιδιοκτήτη (vid&pics)

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην έπαυλη Carla Ridge στο Μπέβερλι Xιλς της Καλιφόρνια η Τζέιν Φόντα ένιωσε έρωτα.

"Έριξα μια ματιά στους χώρους και κατευθείαν γνώριζα. Το ήξερα! Αυτό ήταν το μέρος όπου θα μπορούσαμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι" λέει η γαλαζοαίματη του Χόλιγουντ για το 2012, όταν η ίδια και ο σύντροφός της, ο μουσικός παραγωγός Ρίτσαρντ Πέρι επένδυσε μαζί της στο κομψό οικοδόμημα για $13 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για μία έπαυλη, της οποίας η πρόσοψή της είναι γυάλινη έχοντας θέα σε μία πισίνα νέας τεχνολογίας, ενώ είναι κάτι παραπάνω από πολυτελής. Η βίλα των 700 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια κι ένα WC.

Εκτός από τον μεγάλο χώρο του καθιστικού, το σπίτι είναι εξοπλισμένο και με μία κουζίνα ιδανική για chef καθώς και ένα ασανσέρ από γυαλί. Η πισίνα είναι θερμαινόμενη αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, ενώ μέσα από μία χαράδρα φαίνεται ο Ειρηνικός Ωκεανός.

Χτισμένο το 1961, το διώροφο κτίριο είναι μια πράσινη κατοικία. Απλωμένο σε 7.100 τετραγωνικά πόδια το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων είναι εφοδιασμένο με φωτοβολταϊκά ηλεκτρικά πάνελ, θερμικά ενισχυμένα παράθυρα με διπλά τζάμια και δάπεδα από μπαμπού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Jane Fonda - Carla Ridge 90210 from Carlo Alberto Orecchia on Vimeo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ