ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έγινε η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ (pics)

Έγινε η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ (pics)
REUTERS/Neil Hall

Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Τζορτζ Μάικλ και υπήρχαν πολλά σενάρια για το αν η σωρός του τραγουδιστή ετάφη ή όχι. 

Απάντηση σε δημοσιεύματα που ήθελαν να είχε γίνει κρυφά η κηδεία, έδωσε η οικογένεια του, που με ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι ο εκλιπών τραγουδιστής ετάφη την Τετάρτη στη διάρκεια «μικρής τελετής», σε κοιμητήριο στο Λονδίνο.

640x640 5

REUTERS/Neil Hall

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η κηδεία και η ταφή του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ τελέστηκαν σήμερα. Η οικογένειά του και οι στενοί του φίλοι παρέστησαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή για να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους γιο, αδελφό και φίλο», διευκρίνισε η οικογένειά του στην ανακοίνωση σημειώνοντας πως:

640x640 6 copy

Η οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ νέου τους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο για τα πολυάριθμα μηνύματα αγάπης και στήριξης.

REUTERS/Neil Hall

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Μαρτίου η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, που απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών την 25η Δεκεμβρίου 2016, οφείλεται σε «φυσικά αίτια». Όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές η υπόθεση έκλεισε και επίσημα ενώ δεν θα ακολουθήσει περαιτέρω έρευνα για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ