Η χαμένη ευκαιρία και η έντονη απογοήτευση της Πάμελα Άντερσον
Το όνειρο της Πάμελα Άντερσον να ανοίξει το δικό της εστιατόριο vegan, φαίνεται να καταρρέει.
Η 50χρονη ηθοποιός στις 4 Ιουλίου ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσει το δικό της vegan εστιατόριο. Οκτώ μέρες μετά δήλωσε ότι υπαναχωρεί.
Το αρχικό σχέδιο της πρώην «ναυαγοσώστριας» ήταν να συνεργαστεί με έναν από τους αγαπημένους της σεφ, τον Κριστόφ Λιρόι, αλλά τελικά η σταρ έγραψε στην ιστοσελίδα της «Λόγω των περιστάσεων, που δεν είναι στο χέρι μου, πρέπει να αφαιρέσω το όνομά μου από τη συνεργασία με τον Κριστόφ Λιρόι».
«Δεν μπορώ να εγκρίνω την κακομεταχείριση του προσωπικού ή την πλήρη έλλειψη σεβασμού», έγραψε η ηθοποιός. «Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένη από αυτή τη χαμένη ευκαιρία, αλλά θα συνεχίσω να βρίσκω δημιουργικούς τρόπους για να βοηθήσω τα ζώα και τους ευάλωτους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: pamelaandersonfoundation.org
4ο Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Εγκρίθηκαν ομόφωνα η Διακήρυξη, το Πρόγραμμα και το Καταστατικό
23:59
Νεκρός ο 82χρονος στη Θεσσαλονίκη που είχε καταγγείλει την σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Συνελήφθη η 77χρονη
23:53
Ραγδαία κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή: Οι Χούθι «μπήκαν» στον πόλεμο και οι ΗΠΑ στέλνουν πεζοναύτες
23:49
Παχλαβί: «Ένα ελεύθερο Ιράν είναι πλέον εφικτό - Έτοιμος να ηγηθώ της μετάβασης»
23:38