Κατερίνα Βρανά: Eξιτήριο μετά από μήνες νοσηλείας για το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου
"Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα".
"Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα" ανέφερε σε ανακοίνωση της η υπεύθυνη επικοινωνίας της Κατερίνας Βρανά, της Ελληνίδας που έχει κατακτήσει τον κόσμο με το πηγαίο χιούμορ και το κοφτερό σαν νυστέρι πνεύμα της για την στιγμή που άλλαξε την καθημερινότητα της.
Σήμερα, η βραβευμένη stand up comedian Kατερίνα Βρανά έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ύστερα από δυόμιση μήνες νοσηλείας.
Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, η κ. Βρανά είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όταν ήρθε από το νοσοκομείο της Μαλαισίας, στο οποίο νοσηλεύθηκε για έναν μήνα. Εκεί είχε υποβληθεί σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία, λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού.
Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υπεβλήθη στο σύνολο των ενδεδειγμένων θεραπευτικών πράξεων, συντηρητικών και επεμβατικών, με αποτέλεσμα την προοδευτική βελτίωση της γενικής κατάστασής της.
"Η κ. Βρανά, μετά την έξοδό της, θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς της και θα ακολουθήσει κύκλο φυσιοθεραπείας" αναφέρεται.
Καλή ανάρρωση.
SPONSORED
Τηλεφωνικές υποκλοπές: Δεν θα παραστεί στην Επιτροπή Θεσμών Διαφάνειας ο Εισαγγελέας Κ. Τζαβέλλας
12:53
Το DOGVILLE του Lars von Trier σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
12:44
Θανατηφόρο τροχαίο στο Άργος – Νεκρός 60χρονος οδηγός μηχανής
12:38
Ο γιος του ιδρυτή της Mango συνελήφθη για τον θάνατο του πατέρα του - Έπεσε σε... αντιφάσεις
12:24