Νέο single του Τζορτζ Μάικλ οκτώ μήνες μετά το θάνατό του
Ένα νέο single του George Michael, ρεμίξ επιτυχιών του από τη δεκαετία του '80, έκανε ντεμπούτο σε εκπομπή του BBC.
Ο κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών, Νάιλ Ρότζερς έγραψε στο Twitter για όλα αυτά που ένοιωθε τον καιρό που ετοίμαζε το single: δάκρυα, αβεβαιότητα, ευτυχία και αγάπη.
Χιλιάδες θαυμαστές με μηνύματά τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν «ευτυχισμένοι που άκουσαν τη φωνή του» και αποθέωσαν το single το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη.
Οι αδελφές του, Μέλανι και Γιόντα στις σελίδες τους στα σόσιαλ μίντια αναφέρουν ότι επιθυμούν να «συνεχίσουν» το έργο του και να μην αφήσουν να ξεχαστεί η μουσική του κληρονομιά, «όπως ακριβώς θα ήθελε και ο ίδιος».
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τετάρτη (5/08) σε Αττική, Εύβοια, Μυτιλήνη, Χίος και Ψαρά
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05 Αυγούστου)
06:30
Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων - Οι δικαιούχοι
06:00
«Ανακαίνιση Κατοικίας» - «Σπίτι μου ΙΙ»: Πότε «κλείνουν» τα προγράμματα
05:00