Νέο single του Τζορτζ Μάικλ οκτώ μήνες μετά το θάνατό του
Ένα νέο single του George Michael, ρεμίξ επιτυχιών του από τη δεκαετία του '80, έκανε ντεμπούτο σε εκπομπή του BBC.
Ο κιθαρίστας, συνθέτης και μουσικός παραγωγός πολλών γνωστών καλλιτεχνών, Νάιλ Ρότζερς έγραψε στο Twitter για όλα αυτά που ένοιωθε τον καιρό που ετοίμαζε το single: δάκρυα, αβεβαιότητα, ευτυχία και αγάπη.
Χιλιάδες θαυμαστές με μηνύματά τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν «ευτυχισμένοι που άκουσαν τη φωνή του» και αποθέωσαν το single το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη Τετάρτη.
Οι αδελφές του, Μέλανι και Γιόντα στις σελίδες τους στα σόσιαλ μίντια αναφέρουν ότι επιθυμούν να «συνεχίσουν» το έργο του και να μην αφήσουν να ξεχαστεί η μουσική του κληρονομιά, «όπως ακριβώς θα ήθελε και ο ίδιος».
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα στην Εύβοια: Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής (pics&vid)
10:03
ΚΟΣΜΟΣ
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ: Στο παρά πέντε της σύγκρουσης ΗΠΑ - Ιράν: Τα τέσσερα πιθανά σενάρια για το πότε μπορεί να «χτυπήσει» ο Τραμπ
09:54
ΕΛΛΑΔΑ
Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής στο πρώτο δίμηνο: Γιατί η δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται από ισχυρά φαινόμενα
09:41
ΚΟΣΜΟΣ
Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο Νεπάλ: 17 νεκροί και 24 τραυματίες
09:31
ΚΟΣΜΟΣ