50 Cent: Ανήθικη πρόταση $500.000 από τον Nτόναλντ Τραμπ
Ο γνωστός ράπερ 50 Cent αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, του πρόσφερε το ποσό του μισού εκατομμυρίου δολαρίων για να τον υποστηρίξει. Εκείνος το αρνήθηκε.
Ο μουσικός και ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη σε ραδιοφωνική εκπομπή. Σχολιάζοντας την πολιτική του Τραμπ ο αμφιλεγόμενος 50 Cent αναφέρθηκε στην "ανήθικη πρόταση" του πλανητάρχη, προσθέτοντας πως πιστεύει ότι κύριος στόχος ήταν η προσέλκυση Αφροαμερικών ψηφοφόρων.
"Λίγο πριν εκλεχθεί, υπήρχαν προβλήματα σχετικά με τους ψήφους των Αφροαμερικανών" ανέφερε ο ράπερ.
"Ήθελαν να μου προσφέρουν το ποσό των $500.000 απλά για το φαίνεσθαι. Αρνήθηκα επειδή δε τα θεωρούσα τίμια χρήματα".
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50 Cent έκανε δημόσια σχόλια σχετικά με τον Πρόεδρο. Πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως "πρέπει να απαλλαχθούμε από αυτόν".
Όσα υποστήριξε ο 50 Cent στο ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης Hot 97 δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ο ράπερ είναι ένας από τους πολλούς επαγγελματίες της βιομηχανίας του θεάματος που αρνήθηκαν να "συνδεθούν" με τον Ντόναλντ Τραμπ για τη ρητορική του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας.
Ο Πούτιν θα απαντούσε, αν του τηλεφωνούσε ο Ζελένσκι, λέει ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Ουσακόφ
12:41
Βενεζουέλα: Περίπου 20 νεκροί από βομβαρδισμό στρατοπέδου ανταρτών στα σύνορα με την Κολομβία
12:30
«Από αύριο μιλάμε για οργανωμένη κακοκαιρία που μπορεί να πάρει και όνομα» - Συναγερμός από Κολυδά
12:27
Αγροτικές ενισχύσεις: Επιταχύνονται οι αιτήσεις - Κανονικά στο τέλος Νοεμβρίου οι προκαταβολές
12:19