ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

5 Minute Mum: Η Έλενα Χαραλαμπούδη είναι μια μαμά από το μέλλον - «Σπάμε τα στερεότυπα»

Στέλιος Παπαγρηγορίου Στέλιος Παπαγρηγορίου - CNN Greece

H πιο διάσημη μαμά της Ελλάδας, η 5 minute mum, κατά κόσμον Έλενα Χαραλαμπούδη, μιλάει στο CNN Greece για τα πάντα: για το πώς επιλέγει τη θεματολογία των viral βίντεό της, για την ομάδα με την οποία συνεργάζεται, πώς βιοπορίζεται από αυτό που κάνει αλλά και για την μητρότητα στην εποχή του διαδικτύου.

Όλοι μας κάπου την έχουμε δει, όλοι μας κάπου την έχουμε πετύχει. Αν έχεις Instagram ή TikTok, αν βλέπεις βίντεο στο YouTube, τότε σίγουρα την έχει πάρει το μάτι σου. Η Έλενα Χαραλαμπούδη είναι η μοναδική μητέρα στην Ελλάδα που κάνει αυτό που κάνει και το κάνει τόσο εκπληκτικά.

Η πιο «κεφάτη» και fun μαμά του ελληνικού διαδικτύου μας εξήγησε πολλά από τα θέματα που τη βασανίζουν και την κάνουν να φτιάχνει με την ομάδα της όλα αυτά τα βίντεο που γίνονται viral αμέσως μόλις βγουν στον άερα. Εκτός από αυτό όμως η ίδια εξήγησε πώς είναι να είσαι μητέρα σήμερα, στην εποχή του διαδικτύου, και πώς προλαβαίνει τα πάντα την ώρα που είναι και ηοποιός στο θέατρο.

Το CNN Greece συνάντησε την Έλενα Χαραλαμπούδη στο μικρό θέατρο Γκλόρια και είχε μαζί της μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετικά με τα βίντεο της ως 5 minute mum που σπάνε όλα τα κοντέρ σε επισκεψιμότητα στις πλατφόρμες των social media από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ