ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με έχουν στραγγαλίσει: η Τζάνετ Τζάκσον εξομολογείται στα MTV EMA 2018

Με έχουν στραγγαλίσει: η Τζάνετ Τζάκσον εξομολογείται στα MTV EMA 2018

Τα κορίτσια πήραν όλα τα βραβεία και στην τελετή απονομής των βραβείων 2018 MTV EMAs ο θρίαμβος είναι τριπλός με τις Camila Cabello, Nicki Minaj, Janet Jackson και τη νέα σούπερ σταρ που θα μάθει φλαμένκο σε όλο τον κόσμο Rosalía να κερδίζουν τρόπαια και εντυπώσεις.

Το σόου άνοιξε η Minaj με το βρετανικό pop group των Little Mix σε ντουέτο. Η Minaj κέρδισε τα βραβεία best hip-hop και best look στην 25η τελετή στο Bilbao Exhibition Centre στην Ισπανία.

Η Cabello κέρδισε τέσσερα βραβεία, Dua Lipa και Cardi B πήραν από ένα, ο Shawn Mendes που πέρσι είχε σαρώσει επίσης ένα και η Αριάνα Γκράντε ήταν η μεγάλη χαμένη με πέντε υποψηφιότητες και καμία νίκη.

Η ιδιότυπη σταρ της Ισπανίας του φλαμένκο Rosalía έδειξε γιατί θα συζητηθεί και η ντίβα Τζέντ Τζάκσον έβαλε φωτιά στη σκηνή με ένα μέντλεϊ. “Made For Now,” “All for You” και “Rhythm Nation” επιβεβαίωσαν ότι η Τζάκσον δεν είναι τυχαία.

"Eίμαι μαζί σας"

"Θέλω να μιλήσω για όλες τις γυναίκες που έχουν δει τις φωνές τους να πνίγονται. Είμαι μια από αυτές. Με στραγγάλισαν, συναισθηματικά και σωματικά. Θέλω να μιλήσω για τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης, γυναίκες που έχουν ζήσει με φόβο. Εϊμαι δίπλα σας. Είστε αδελφές μου!" είπε και κάλεσε όλες τις γυναίκες να αντισταθούν σε όσους βάζουν σύνορα.

"Υπερασπιστείτε μια αλήθεια πέρα από φράχτες, μια ζωή όπου όλοι οι άνθρωποι θα ζούμε με αξιοπρέπεια, υπαρασπιστείτε την αγάπη γιατί αυτή μονάχα επουλώνει κάθε πληγή" είπε η Τζάκσον.

Όλοι οι νικητές

BEST ARTIST
Camila Cabello

BEST VIDEO
Camila Cabello - “Havana” ft. Young Thug

BEST SONG
Camila Cabello - “Havana” ft. Young Thug

BEST POP
Dua Lipa

BEST NEW
Cardi B

BEST LOOK
Nicki Minaj

BEST HIP-HOP
Nicki Minaj

BEST LIVE
Shawn Mendes

BEST ROCK
5 Seconds of Summer

BEST ALTERNATIVE
Panic! At The Disco

BEST ELECTRONIC
Marshmello

BIGGEST FANS
BTS

BEST WORLD STAGE
Alessia Cara, MTV Spotlight, Hyperplay, Σιγκαπούρη 2018

BEST PUSH
Grace VanderWaal (Δεκέμβρης 2017)

BEST US ACT (WORLDWIDE ACT*)
Camila Cabello

ΔΗΜΟΦΙΛΗ