ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βίβλος & σεξουαλική παρενόχληση: η επόμενη γενιά των σταρ εξομολογείται στο Hollywood Reporter

Βίβλος & σεξουαλική παρενόχληση: η επόμενη γενιά των σταρ εξομολογείται στο Hollywood Reporter

Η ηθοποιός του "Crazy Rich Asians" Awkwafina, ο σταρ των ταινιών "Fantastic Beasts" και "Justice League" Έζρα Μίλερ (Ezra Miller), η ηθοποιός των "Black Panther" και "Avengers: Infinity War", Λετίσια Ράιτ και ο πρωταγωνιστής της ταινίας "To All The Boys I've Loved Before" Νόα Σεντινέο (Noah Centineo) φωτογραφήθηκαν για το αφιερωματικό τεύχος του The Hollywood Reporter στους σταρ νέας κοπής.

Στο τεύχος οι μιλένιαλ και σταρ μιλούν για τα θέματα που τους απασχολούν. Η Awkwafina, που ξεκίνησε την καριέρα της στην ψυχαγωγία ως ράπερ και εμφανίζεται στη μεγάλη εμπορική επιτυχία, την ρομαντική κωμωδία "Crazy Rich Asians" λέει: "Αυτή τη στιγμή η βιομηχανία κινείται προς μια κατεύθυνση που είναι πολύ θετική και πιστεύω ότι ο λόγος για τον οποίο δουλεύω είναι αποτέλεσμα αυτού".

Αποκαλύπτοντας ότι σχεδιάζει την παραγωγή περισσότερης μουσικής, η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί και στο "Ocean's 8" έγινε η πρώτη γυναίκα από την Ασία που παρουσίασε το "Saturday Night Live" τα τελευταία 18 χρόνια. "Θέλω να σιγουρευτώ ότι αν συνεχίσω να γράφω μουσική θα το κάνω σωστά. Πρέπει να μάθω ποια είμαι", είπε.

Ο Νόα Σεντινέο είδε τους ακολούθους του στο Instagram να αυξάνονται από 800.000 σε 13,4 εκατ. όταν πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες του Netflix, "To All The Boys I've Loved Before" και "Sierra Burgess Is A Loser". Οι ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι με μικρή διάρκεια, η καριέρα όχι, δήλωσε.

Ο Σεντινέο, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στο νέο "Charlie's Angels", υποστήριξε επίσης ότι η επιτυχία του στο Instagram δεν είναι "απόρροια της ερμηνευτικής ικανότητάς του". "Οι βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί θα έπρεπε να έχουν εκατομμύρια ακόλουθους, αν ίσχυε αυτό" είπε.

Ο Μίλερ, ο οποίος συμπρωταγωνίστησε με την Έμα Γουάτσον στο "The Perks of Being a Wallflower" και μπήκε στη λίστα των ηθοποιών που επιθυμούν τα στούντιο να συμπεριλάβουν στα πρότζεκτ τους τόνισε ότι θεωρεί τη Λιν Ράμσεϊ, τη σπουδαιότερη εν ζωή σκηνοθέτη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη δική του ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ τονίζοντας ότι όταν ήταν ανήλικος, παραγωγός και σκηνοθέτης του Χόλιγουντ του έδωσαν αλκοόλ. Ο Μίλερ δεν αποκάλυψε τα ονόματα των ανδρών που ισχυρίζεται ότι του πρόσφεραν κρασί και έκαναν σχόλια με υπονοούμενα.

Η Λετίσια Ράιτ αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, στην οποία βυθίστηκε και στη μελέτη της Βίβλου που την έσωσε "από ένα πολύ σκοτεινό μέρος".

Η Ράιτ είπε ότι αμφέβαλε αν θα μπορέσει να παίξει ξανά σε ταινία και ότι είχε απορρίψει ρόλο συμπρωταγωνίστριας της Νικόλ Κίντμαν, αλλά τελικά ξεπέρασε τα προβλήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ